Κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδα

Ella, 03.09.10

Περιγραφή

Εύκολη και πολύ πολύ νόστιμη συνταγή!


Συνταγή από:

Ella

2 Συνταγές
0 Φωτογραφίες
Unfollow

Τι χρειαζόμαστε:

  • 5 φιλέτα κοτόπουλο
  • 4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • βούτυρο
  • 2 φλυτζάνια του τσαγιού λευκό κρασί
  • 1 φλυτζάνι του τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • 1 φλυτζάνι του καφέ ζάχαρη
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Κοτόπουλο φιλέτο
Μέθοδος: Φούρνου
Δυσκολία: Εύκολο
Σερβίρει: 5 άτομα
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Παίρνουμε τα φιλετάκια κοτόπουλο από την προηγούμενη μέρα και τα πλένουμε καλά.
  2. Τα αλείφουμε με μουστάρδα και τα τοποθετούμε σε μια λεκάνη στο ψυγείο.
  3. Το πρωί της επόμενης μέρας, αφαιρούμε τη μουστάρδα (ξύνοντας με ένα μαχαίρι), τα αλατοπιπερώνουμε, τα αλείφουμε με το βούτυρο, βάζουμε και τη μία κούπα κρασί και τα τοποθετούμε σε μέτρια θερμοκρασία στο φούρνο για μιάμιση ώρα.
  4. Στο μεταξύ ανακατεύουμε τη μουστάρδα, τη ζάχαρη και την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνουν ένα πηχτό μίγμα. Όταν βγάλουμε τα φιλετάκια απ' το φούρνο τα αλείφουμε τριγύρω με αυτό το μίγμα και τα τοποθετούμε και πάλι στο φούρνο και σιγοψήνουμε για μία ώρα περίπου. Ώστόσο βάζουμε και τη δεύτερη κούπα κρασί. Που και που καλό θα είναι να βρέχουμε τα φιλετάκια και με τη σάλτσα που φτιάξαμε.

Σχετικές συνταγές

    0 Όλα

    0 Σχόλια

    0 Ερωτήσεις

    0 Παραλλαγές

    Το tip της ημέρας

    Μην ξεχάσετε να βάλετε ξύδι στο νερό που βάφετε τα πασχαλινά αυγά σας. Θα κάνει τα χρώματα πιο έντονα!

    Τη συνταγή προτείνουν:

    ΕΦΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
    Ένα βιβλίο 266 αγαπημένων συνταγών, του/της efh_dimitris