κύρια φωτογραφία συνταγής Κοτόπουλο με tabasco & πάπρικα

Κοτόπουλο με tabasco & πάπρικα

9 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
helenloverdou
helenloverdou @cook_8466131
,

Γρήγορο φιλέτο κοτόπουλο με καυτερή & γλυκειά γεύση.

Λίγα μυστικά ακόμα

Ταιριάζει με όλα τα συνοδευτικά. Εγώ γέμισα πίτες tortillas, στην περίπτωση όμως αυτή θα αφήσετε το κοτόπουλο με ελάχιστη σάλτσα για να μην τρέχει απ΄ τις πίτες.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

3-4 άτομα
  1. 500 gr φιλέτο κοτόπουλο σε λωρίδες
  2. 1 τριμμένο κρεμμύδι
  3. 1 κουτ. σούπας πάπρικα
  4. 2 μεγάλες ώριμες ντομάτες σε κύβους
  5. 5 σταγόνες tabasco
  6. 1/2 κουτ. γλ. Ρίγανη
  7. Αλάτι
  8. Λίγη ζάχαρη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σοτάρω σε ένα τηγάνι το κρεμμύδι με λίγο ελαιόλαδο (ίσα ίσα να καλύψει τον πάτο του τηγανιού).

  2. 2

    Μόλις γυαλίσει προσθέτω το φιλέτο να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.

  3. 3

    Προσθέτω τις φρέσκιες ντομάτες, την πάπρικα, την ρίγανη, το tabasco, λίγη ζάχαρη στην μύτη του κουταλιού και την ρίγανη και ανακατεύω.

  4. 4

    Χαμηλώνω την φωτιά και αφήνω να σιγοβράσει μέχρι να πήξει η σάλτσα, περίπου 20 λεπτά.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

helenloverdou
helenloverdou @cook_8466131
στις
,