Κοτόπουλο με tabasco & πάπρικα
Γρήγορο φιλέτο κοτόπουλο με καυτερή & γλυκειά γεύση.
Λίγα μυστικά ακόμα
Ταιριάζει με όλα τα συνοδευτικά. Εγώ γέμισα πίτες tortillas, στην περίπτωση όμως αυτή θα αφήσετε το κοτόπουλο με ελάχιστη σάλτσα για να μην τρέχει απ΄ τις πίτες.
Υλικά
-
500 gr φιλέτο κοτόπουλο σε λωρίδες
-
1 τριμμένο κρεμμύδι
-
1 κουτ. σούπας πάπρικα
-
2 μεγάλες ώριμες ντομάτες σε κύβους
-
5 σταγόνες tabasco
-
1/2 κουτ. γλ. Ρίγανη
-
Αλάτι
-
Λίγη ζάχαρη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σοτάρω σε ένα τηγάνι το κρεμμύδι με λίγο ελαιόλαδο (ίσα ίσα να καλύψει τον πάτο του τηγανιού).
-
2
Μόλις γυαλίσει προσθέτω το φιλέτο να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
-
3
Προσθέτω τις φρέσκιες ντομάτες, την πάπρικα, την ρίγανη, το tabasco, λίγη ζάχαρη στην μύτη του κουταλιού και την ρίγανη και ανακατεύω.
-
4
Χαμηλώνω την φωτιά και αφήνω να σιγοβράσει μέχρι να πήξει η σάλτσα, περίπου 20 λεπτά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια