Κοτόπουλο πολύχρωμο 2
Ένα γρήγορο, διαιτητικό φαγητό με λαχανικά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αυτή την συνταγή μου την έδωσε ο διαιτολόγος μου.Σε όσους αρέσουν τα πικάντικα μπορούν να προσθέσουν κόκκινο πιπέρι.Μπορεί να σερβιριστεί με ρύζι αλλά για όσους προσέχουν την διατροφή τους και μόνο του είναι υπέροχο!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβετε όλα τα λαχανικά σε φέτες.
-
2
Σε μια κατσαρόλα με βαθύ πάτο στρώνετε τα υλικά με την παρακάτω σειράτο κρεμμύδι, τα καρότα, τις πιπεριές, τα μανιτάρια, το κοτόπουλο και τέλος τις ντομάτες. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και τέλος το νερό και το λάδι.
-
3
Βάζουμε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά με κλειστό το καπάκι. Μολις το χέρι μας δεν αντέχει να ακουμπάει το καπάκι χαμηλώνουμε την φωτιά. Αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο.
-
4
Λίγο πριν το τέλος ρίχνουμε το καλαμπόκι και το αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)