Κοτόπουλο σουφλέ με χρωματιστές πιπεριές
Είναι μια συνταγή εύκολη, που με τη γεύση της ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε το κοτόπουλο σε αλατισμένο νερό με το κρεμμύδι.
-
2
Μόλις βράσει και κρυώσει το ξεκοκαλλίζουμε και το μαδάμε.
-
3
Στη συνέχεια τηγανίζουμε τις πατάτες όπως συνήθως.
-
4
Σε ένα πυρέξ τοποθετούμε σαν βάση τις τηγανιτές πατάτες, εν συνεχεία το μαδημένο κοτόπουλο, τις πιπεριές ψιλοκομένες, τα τυριά.
-
5
Tο μπέικον το έχουμε τραγανίσει στο τηγάνι και ψιλοκομμένο το προσθέτουμε κι αυτό.
-
6
Αλατίζουμε προσεχτικά και πιπερώνουμε.
-
7
Στό τέλος το περιχύνουμε με τη κρέμα γάλακτος.
-
8
Αφήνουμε για ένα τέταρτο περίπου ώστε να απορροφηθεί η κρέμα γάλακτος.
-
9
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στον αέρα για 30'
Σχόλια (13)