Κοτόπουλο τυλιγμένο σε αραβική πίτα
Εντυπωσιακό και πάρα πολύ νόστιμο!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλή σας όρεξη!
Υλικά
-
1 πακέτο αραβικές πίτες (συσκ.των 6)
-
3 μπούτια φιλέτο κοτόπουλο ψιλοκομμένα
-
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
-
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
-
1 πορτοκαλί πιπεριά ψιλοκομμένη
-
1 κουτί μικρό μανιτάρια
-
2 κρέμες γάλακτος light των 250 ml
-
1 φλυτζανάκι λευκό κρασί
-
1 κούπα τριμμένο τυρί (της αρεσκείας σας)
-
αλάτι-πιπέρι
-
λίγο ελαιόλαδο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο σοτάρουμε το κοτόπουλο και τα μανιτάρια και κατόπιν τα σβήνουμε με το κρασί. Τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να μαλακώσουν λίγο.
-
2
Ρίχνουμε τις πιπεριές και τα αφήνουμε να βράσουν μεχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο.
-
3
Κατόπιν ρίχνουμε και τις κρέμες γάλακτος και βράζουμε μέχρι να δέσει.
-
4
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και γεμίζουμε μία - μία τις πίτες και τις τυλίγουμε σε ρολό.
-
5
Τις τοποθετούμε την μία δίπλα στην άλλη σε βουτυρωμένο PYREX, τις περιχύνουμε με τα υγρά που έχουν απομείνει στο τηγάνι και κατόπιν πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί.
-
6
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια και να λιώσει το τυρί.
Σχόλια (115)