κύρια φωτογραφία συνταγής Κοτόπουλο της άνοιξης

Κοτόπουλο της άνοιξης

7 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
SUGAROULA
SUGAROULA @cook_8451499

Στήθος κοτόπουλο με χρωματιστές πιπεριές, ανανά και πάπρικα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μην ανακατεύετε συνέχεια διότι θα λιώσουν οι πιπεριές και ο ανανάς.Μη βάλετε πολύ λάδι στο τσιγάρισμα.Μπορείτε πριν σβήσετε το φαγητό να βάλετε 1/2 κουταλιά της σούπας γιαούρτι στραγγιστό. Μην το φοβάστε δένει και χωρίς κρέμα γάλακτος ή γιαούρτι.Συνοδεύεται υπέροχα με ρύζι μπασμάτι και πένες τρικολόρε. Καλή επιτυχία!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 2 στήθη κοτόπουλου
  2. 1 κίτρινη πιπεριά
  3. 1 κόκκινη πιπεριά
  4. 1 πορτοκαλί πιπεριά
  5. 2 φέτες (στρογγυλές) ανανά
  6. 1 κουταλιά της σούπας πάπρικα
  7. 1 μέτριο κρεμμύδι
  8. 1/2 σκελίδα σκόρδο
  9. ελαιόλαδο
  10. αλάτι
  11. πιπέρι
  12. 1/2 ποτήρι κρασί (μικρό)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο αφού τα έχουμε πολτοποιήσει στο μιξεράκι.

  2. 2

    Κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκίτσες.

  3. 3

    Το τσιγαρίζουμε.

  4. 4

    Ρίχνουμε 1/2 ποτήρι άσπρο κρασί.

  5. 5

    Αφού εξατμιστεί το οινόπνευμα ρίχνουμε τις πιπεριές και τον ανανά.

  6. 6

    Λίγο πριν πιει τα υγρά του ρίχνουμε την πάπρικα και ανακατεύουμε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

SUGAROULA
SUGAROULA @cook_8451499
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα