Κοτοσαλάτα της μαμάς
Η πιο νόστιμη κοτοσαλάτα που φάγατε ποτέ. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι στα τραπέζια που την έχω σερβιρει κλέβει πάντα αυτή την παράσταση και όλοι ζητούν κι άλλο. Γι' αυτο φτιάξτε μεγάλες ποσότητες και θα με θυμηθείτε!!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι σημαντικό να ψιλοκόψουμε όσο περισσότερο μπορούμε τα υλικά μας. Όσο περισσότερο μείνει στο ψυγείο, τόσο το καλύτερο. Μπορείτε να προσθέσετε και άνηθο, αν και εγω δεν το προτιμώ.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε το κοτόπουλο, τα αυγά, τις πατάτες και τα καρότα.
-
2
Ψιλοκόβουμε τα υλικά μας. Τα κόβουμε όσο πιο μικρά μπορούμε.
-
3
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και την μαγιονέζα και τα ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά.
-
4
Βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
-
5
Αφού τη βγάλουμε την ανακατεύουμε ακόμα λίγο και έτοιμη για σερβίρισμα.
Σχόλια (14)