Κοτοσαλάτα
Εύκολη και πεντανόστιμη
Λίγα μυστικά ακόμα
χαμηλών υδατανθράκων
Όσο πιο πολύ την αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει τόσο πιο νόστιμη γίνεται, γιατί ενώνονται τα υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζετε το κοτόπουλο με λίγο λάδι και αλάτι. Μόλις βράσει, το βγάζετε από το νερό και το αφήνετε να κρυώσει.
-
2
Μόλις κρυώσει το κόβετε σε μικρά κομματάκια με τα χέρια σας.
-
3
Ψιλοκόβετε τις πιπεριές και τις ρίχνετε μέσα στο κοτόπουλο. Ρίχνετε τη μαγιονέζα (όση θέλετε), ρίχνετε λίγο λάδι, αλάτι εάν χρειάζετε και τα ανακατεύετε πολύ καλά.
-
4
Το βάζετε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει καλά και την απολαμβάνετε
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (6)