Κοτόσουπα από την Knorr
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να αυγοκόψετε την σούπα και να την αρωματίσετε με ξύσμα και χυμό από μοσχολέμονο.
Υλικά
-
2 κομμάτια από στήθος κοτόπουλου
-
1 σπιτικό ζωμό κότας
-
1 κλωνάρι σέλερυ ψιλοκομμένο
-
3 μέτρια καρότα κομμένα σε ψιλές φέτες
-
150 γρ Flora με βούτυρο
-
1 μικρό φλυτζ . ρύζι γλασέ
-
2 κρεμμύδια κομμένα σε ψιλές φέτες
-
αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε το στήθος κοτόπουλου για περίπου 30 λεπτά σε μια κατσαρόλα με το ανάλογο νερό και τον Knorr σπιτικό ζωμό κότας.
-
2
Όταν βράσει το κοτόπουλο το στραγγίζουμε και κρατάμε το ζωμό του.
-
3
Κόβουμε το βρασμένο κοτόπουλο σε ψιλά κομματάκια.
-
4
Σοτάρουμε τα καρότα και το κρεμμύδι με το Flora με Βούτυρο για 3 λεπτά και στη συνέχεια, τα προσθέτουμε στο ζωμό του κοτόπουλου.
-
5
Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το ρύζι και αφήνουμε το ζωμό μαζί με τα λαχανικά να βράσουν για 20 λεπτά.
-
6
Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο στήθος, και σερβίρουμε ζεστή τη σούπα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια