Κοτόσουπα Διαφορετική
Γυαλιστερή κοτόσουπα με πράσσο και καλαμπόκι
Λίγα μυστικά ακόμα
Εναλλακτικά για να γίνει πιο πολύχρωμη η σούπα σας μπορείτε να προσθέσετε και ένα καρότο τριμμένο. Το καρότο μπαίνει στη σούπα μαζί με το μαριναρισμένο κοτόπουλο.
Υλικά
-
3 φιλέτα στήθους κοτόπουλο
-
1 μεγάλο πράσο σε ροδέλες
-
1 κούπα καλαμπόκι
-
3 κουταλιές σούπας σάλτσα Σόγιας
-
2 κοφτές κουταλιές σούπας Corn Flower ή αλεύρι
-
αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο
-
κρουτόν
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μία κατσαρόλα βάζετε ενάμιση λίτρο κρύο νερό, το κοτόπουλο λίγο αλάτι και το βράζετε για σαρανταπέντε λεπτά.
-
2
Βγαζετε με μία τρυπητή κουτάλα το κοτόπουλο και το κόβετε σε λουρίδες. Στην συνέχεια το βάζετε σε ένα μπωλ μαζί με τη σάλτσα σόγιας ώστε να μαριναριστεί.
-
3
Ρίχνετε στο ζωμό τις ροδέλες του πράσου μαζί με το καλαμπόκι να βράσουν περίπου δέκα λεπτά.
-
4
Έπειτα προσθέτετε και το κοτόπουλο μαζί με τη σόγια και λίγο ελαιόλαδο να βράσουν όλα μαζί δέκα λεπτά.
-
5
Διαλύετε σε μισό ποτήρι νερό το Corn Flower και το ρίχνετε στο ζωμό ανακατεύοντας απαλά και το βράζετε περίπου για δέκα λεπτά.
-
6
Σερβίρετε στο πιάτο με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και κρουτόν. Καλή σας όρεξη!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια