Κοτόσουπα με κουσκουσάκι
Δυναμωτική, αρωματική σουπίτσα για κρύες μέρες.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή ήταν σε μια συσκευασία ζυμαρικών.
Υλικά
-
1 κ.γ. κόκκοι μαυροπίπερου
-
2 φύλλα δάφνης
-
1 κλαδάκι δεντρολίβανο
-
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
2 φιλέτα κοτόπουλου
-
2 καρότα σε κυβάκια
-
1 κόκκινη πιπεριά σε φέτες
-
250 γρ. λάχανο ψιλοκομμένο
-
3 κουταλιές παρμεζάνα
-
4 κουταλιές ελαιόλαδο
-
2 κύβοι σπιτικοί
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε 3 λίτρα νερό με τους κύβους.
-
2
Προσθέτουμε το κοτοφιλέτο, το πιπέρι, τα φύλλα δάφνης, το δεντρολίβανο και βράζουμε για 25 λεπτά.
-
3
Βγάζουμε το κοτόπουλο και πετάμε τα μυρωδικά.
-
4
Προσθέτουμε καρότο, κρεμμύδι και πιπεριά και βράζουμε άλλα 10΄.
-
5
Συνεχίζουμε με το αστράκι και το λάχανο. Βράζουμε άλλα 10΄.
-
6
Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και ξαναβάζουμε το κοτόπουλο.
-
7
Σερβίρουμε με την τριμμένη παρμεζάνα.
Σχόλια (4)
κατα τα αλλα την κανω κι εγω ετσι και μας αρεσει πολυ.