Κότσι με 10 αρωματικά
Το γνωστό χοιρινό κότσι... έξτρα αρωματικό!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορεί να χρειαστεί να προσθέσουμε αλλα 2 μπρίκια νερό. Παρακολουθουμε να μη μείνουν στεγνα απο υγρό.Μπορούμε να πάρουμε μουστάρδα με μέλι και βαλσάμικο.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Παίρνουμε ένα-ένα τα κότσια και αφου τα αλέιψουμε με 1 κουταλακι του γλυκού μουστάρδα το καθένα τους βάζουμε τα παραπάνω μπαχαρικά απο λίγο εκτός της μπύρας.
-
2
Κλείνουμε σε ατομικά πακετάκια αλουμινόχαρτου το κάθε ένα ξεχωριστά.
-
3
Βάζουμε τα κότσια σε ένα ταψί ριχνουμε και τη μπυρα και ένα μπρίκι νερό.
-
4
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 για 3,5 με 4 ωρες.
Σχόλια (3)