κύρια φωτογραφία συνταγής Κουαντρώ

Κουαντρώ

31 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
ninapr
ninapr @ninapr1234

Λικέρ πορτοκάλι τύπου κουαντρώ που παρασκευάζεται με ιδιαίτερη μέθοδο.

Λίγα μυστικά ακόμα

βρήκα τη συνταγή στο http//easydoesitrecipes.blogspot.com/2009/03/home-made-cointreau.html. Την προηγούμενη εβδομάδα έληξε το τρίμηνο και πραγματικά εξεπλάγην από το φίνο άρωμα του ποτού. Το πορτοκάλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ψιλοκομμένο σε κρέπες, παγωτά κλπ.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

54000 Minutes
1 λίτρο λικέρ
  1. 1 βιολογικό πορτοκάλι ή μερικά κουμκουάτ
  2. 750 ml αλκοόλ δυνατό
  3. 250 ml ζάχαρη (το 1/3 του όγκου του αλκοόλ)
  4. σπάγγος κουζίνας

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τοποθετήστε το οινόπνευμα σε ένα μεγάλο βάζο.

  2. 2

    Προσθέστε τη ζάχαρη και ανακατέψτε. Δεν θα λιώσει αλλά δεν πειράζει.

  3. 3

    Κρεμάστε το πορτοκάλι ή τα κουμκουάτ από το καπάκι του βάζου χρησιμοποιώντας το σπάγγο, με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έρχονται σε επαφή με το υγρό.

  4. 4

    Αφήστε σε σκοτεινό μέρος για 3 μήνες και απολαύστε υπέροχο κουαντρώ!!

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

ninapr
ninapr @ninapr1234
στις