Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
100 κουλουράκια περίπου
  1. 1 κιλό ζάχαρη
  2. 2 κούπες μαργαρίνη
  3. 3 δάκτυλα γάλα + 1 κ.σ αμμωνία
  4. 1 κ.γ σόδα
  5. 1 κ.γ μπέκιν πάουντερ
  6. 5 βανίλιες
  7. αλέυρι όσο πάρει

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε τη μαργαρίνη με την ζάχαρη.

  2. 2

    Έπειτα προσθέτουμε ένα ενα τα αυγά

  3. 3

    Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτουμε το μπέκιν, τις βανίλιες και την σόδα.

  4. 4

    Αδειάζουμε το μείγμα σε μια μεγάλη λεκάνη ώστε να μας βολευει στο ανακάτεμα και εκει προσθέτουμε το γάλα στο οποίο έχουμε διαλύσει την αμμωνία.

  5. 5

    Ανακατέυουμε με το χέρι μας προσθέτοντας σιγά σιγά το αλέυρι.

  6. 6

    Πλάθουμε τα κουλουράκια μας σε διάφορα σχέδια ή βγάζοντας τα στην μηχανή!

  7. 7

    Ψήνουμε στον αέρα στους 185 ° C εως ότου ροδίσουν ελαφρά......

Αντιδράσεις

Σχόλια (6)

tasa.dimi
tasa.dimi @cook_8490161
Σαν να βλέπω τη μαμά μου μαζί με τη γιαγιά μου να κάνουν κουλούρια πριν από 30 χρόνια με τη μηχανή αυτή.
Έχω την ίδια ακριβώς συνταγή(της γιαγιάς)και δεν την έχω κάνει εδώ και πολλά χρόνια.Θα την κάνω σήμερα κιόλας.ευχαριστώ πολύ που μου τη θύμησες:)

Από

giota76
giota76 @cook_8497779
στις
,ellada