Κουλουράκια απο τα Καλύβια νηστίσιμα
Νόστιμα και εύκολα νηστίσιμα κουλουράκια ακόμα και για αυτούς που δεν τα καταφέρνουν καλά με την κουζίνα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Για πιο ωραία εμφάνιση μόλις τα πλάσετε βουτήξτε την επιφάνεια τους σε λίγη ζάχαρη με κανέλα. Γίνονται θεϊκά......
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε την ζάχαρη με το λάδι, την κανέλα, την σόδα και το μπέικιν και προσθέτουμε και την κόκα κόλα. Μόλις αφρίσει ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι να μην κολλάει στα χέρια μας η ζύμη.
-
2
Πλάθουμε σε διάφορα σχήματα και τα τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε καλύψει με λαδόκολλα.
-
3
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για ενα τέταρτο με είκοσι λεπτα (μέχρι να πάρουν χρώμα)
Σχόλια (16)