κύρια φωτογραφία συνταγής Κουλουράκια βουτύρου
sapato
sapato @cook_8465607
ΡΟΔΟΣ,ΕΛΛΑΔΑ

Μικροσκοπικά κουλουράκια που τρελαίνουν μικρούς και μεγάλους!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Το αλεύρι μπορεί να μην χρειαστεί όλο. Θα ρίξουμε τόσο όσο για να κάνουμε μια μαλακή ζύμη.Ο φούρνος εάν είναι δυνατός καλό είναι να τον χαμηλώσουμε λίγο γιατί δεν πρέπει να πάρουν πολύ χρώμα αλλά θέλουμε να ψηθούν καλά απο μέσα.Να θυμάστε...όσο πιο μικρά τόσο πιο απολαυστικά!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

25 Minutes
  1. 300 γρ ζάχαρη
  2. 2 πακέτα βούτυρο
  3. 1/2 ποτηράκι κρασιού κονιάκ
  4. 1/2 ποτήρι σπορέλαιο
  5. 2 κουταλάκια μπέικιν
  6. 1/2 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
  7. ξύσμα απο πορτοκάλι
  8. 1 1/2 κιλό αλεύρι περίπου

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε πολύ καλά το βούτυρο με την ζάχαρη μεχρι να αφρατέψουν.

  2. 2

    Ρίχνουμε το βούτυρο σε μια λεκάνη προσθετουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Η ζύμη μας θέλουμε να ειναι μαλακή.

  3. 3

    Πλάθουμε σε πολύ μικρα κουλουράκια και αφου τα κάνουμε απο πάνω με αυγό ψήνουμε στους 170 με 180 εως ότου να πάρουν ενα μπεζ χρώμα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (2)

sapato
sapato @cook_8465607
Το βουτυρο μας πρεπει να ειναι φρεσκο για να κανει την διαφορα!Οχι μαργαρινη!Θελουμε έντονη μυρωδια!!

Από

sapato
sapato @cook_8465607
στις
ΡΟΔΟΣ,ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα