Κουλουράκια κρασιού 2
Σε εσάς που δεν αρέσουν τα πολυ γλυκά κουλούρια θα γίνουν τα αγαπημένα σας.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι της μανούλας μου.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε σε ένα μπόλ το κρασί με την ζάχαρη και το αλάτι, ανακατεύουμε λίγο με το χέρι προσθέτουμε το λάδι και γλυκάνισο, τέλος το αλεύρι με το μπέικιν σιγά σιγά.
-
2
H ζύμη να μην κολλάει στα χέρια μας. Πλάθουμε μικρά κουλουράκια και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου μισή ωρα ανάλογα με το φούρνο μας.
Σχόλια (8)
Μου θυμίσανε πολύ τα κρασοκούλουρα που έτρωγα στην Ρόδο.
Μπράβο και 5 πιρουνάκια για τα τόσο λίγα και αγνά υλικά της συνταγής σου.....