κύρια φωτογραφία συνταγής Κουλουράκια Νηστίσιμα
fonto
fonto @cook_8451380
,greece

Εύκολα, γρήγορα και πολυ νόστιμα!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Τοποθετούμε τα κουλουράκια μακριά το ένα από το άλλο μέσα στο ταψί γιατί φουσκώνουν λίγο και μπορεί να κολλήσουν μεταξύ τους. Ο χρόνος ψησίματος είναι περίπου πέντε (5) λεπτά αλλά μπορεί να διαφέρει από κουζίνα σε κουζίνα. Τα κουλουράκια ειναι έτοιμα μόλις ροδίσουν. ψήνουμε σε φούρνο με αναμένες αντιστάσεις πάνω-κάτω και χωρίς αέρα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1,5 ποτήρι ελαιόλαδο
  2. 1,5 ποτήρι ζάχαρη
  3. 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
  4. 1 μπέικιν
  5. 2 ποτηράκια ρακή
  6. 1 κιλό αλεύρι μαλακό
  7. ξύσμα από ένα πορτοκάλι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το χυμό πορτοκάλι, τη ρακή και το λάδι.

  2. 2

    Ανακατεύουμε το μπέικιν με το αλεύρι και  προσθέτουμε λίγο λιγο το  αλεύρι στο μείγμα.

  3. 3

    Χρησιμοποιούμε όσο αλεύρι χρειαστεί (όσο σηκώσει) για να γίνει η ζύμη μαλακή.

  4. 4

    Πλάθουμε μικρά κουλουράκια και τα τοποθετούμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί.

  5. 5

    Ψήνουμε για πέντε(5) λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο.

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

ΣΟΝΙΑ
ΣΟΝΙΑ @cook_8449991
Πραγματικα πολυ νοστιμα!Μονο που μου πηρε 1.300 γρ αλευρι περιπου κ τα εψησα 10΄.Τραγανα απ΄εξω κ μαλακα απο μεσα.

Από

fonto
fonto @cook_8451380
στις
,greece

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα