Κουλούρια της μαμάς
Εξαιρετικά νόστιμα και φουσκωτά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλουμε βάζουμε λίγο χυμό και λίγο ξύσμα πορτοκαλιού.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Δουλεύουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη.
-
2
Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά, λιώνουμε την αμμωνία μέσα στο γάλα και την προσθέτουμε στο μίγμα και προσθέτουμε και την βανίλια.
-
3
Ανακατεύομε το μπέικιν με το αλεύρι και το ρίχνουμε στο μίγμα.
-
4
Δουλεύουμε ώσπου να γίνει μια ζύμη και να μπορούμε να πλάθουμε τα κουλούρια.
-
5
Βουτυρώνουμε τη φόρμα και τα τοποθετούμε.
Σχόλια (5)