Κουνελάκι με βαλσάμικο και μέλι
Εύκολη και πολύ νόστιμη συνταγή.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή αυτή ταιρίαζει με πατάτες τηγανιτές αλλά για καλό τραπέζι με σφιχτό πουρέ πατάτας.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χωρίζουμε το κουνελάκι σε μικρές μερίδες.
-
2
Βάζουμε το λάδι να κάψει και τηγανίζουμε ελαφρά το κουνελακι.
-
3
Ρίχνουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο και το αφήνουμε να δώσει το άρωμα του (προσοχή να μην καεί).
-
4
Προσθέτουμε τη μουστάρδα τη ρίγανη, το αλάτι, το πιπέρι, το βαλσάμικο και το μέλι αφου τα έχουμε ανακατέψει πρώτα όλα μαζί.
-
5
Σβήνουμε το φαγητό μας με το κρασί και προσθέτουμε όσο νερό χρειαστεί για να ψηθεί το φαγητό μας.
Σχόλια (59)