κύρια φωτογραφία συνταγής Κουνελάκι με μουστάρδα
Λενάκι
Λενάκι @cook_8451055
Πάτρα

Λίγα μυστικά ακόμα

Συνοδεύεται με πατάτες τηγανιτές ή με ρύζι πιλάφι.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. λίγο θυμάρι
  2. κομμάτια κουνέλι σε
  3. 1 κούπα νερό
  4. αλάτι, πιπέρι
  5. λίγο αλεύρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πασπαλίζουμε το κουνέλι με θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.

  2. 2

    Αλευρώνουμε τα κομμάτια και σε ένα τηγάνι, μόλις ζεσταθεί το λάδι, ροδίζουμε το κρέας.

  3. 3

    Επειτα μεταφέρουμε το κρέας και το λάδι του σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε τη μουστάρδα και μια κούπα νερό.

  4. 4

    Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ψηνουμε για 15 λεπτά.

  5. 5

    Προσθέτουμε 1 κούπα κρέμα γάλακτος και σιγοψήνουμε το φαγητό για 45 λεπτά.(αν χρειάζεται, προσθέτουμε λίγο αλάτι).

Αντιδράσεις

Σχόλια (5)

agoritsa
agoritsa @cook_8450661
Πάρα πολύ καλή η συνταγή σου.Την έφτιαξα χθές και ξετρελάθηκαν όλοι.Εγώ αντί για κρέμα γάλακτος έβαλα γάλα εβαπορέ που το είχα βάλει για λίγο στη κατάψυξη.Τέλειο!!!!!

Από

Λενάκι
Λενάκι @cook_8451055
στις
Πάτρα