Κουνελάκι με μουστάρδα
Λίγα μυστικά ακόμα
Συνοδεύεται με πατάτες τηγανιτές ή με ρύζι πιλάφι.
Υλικά
-
λίγο θυμάρι
-
κομμάτια κουνέλι σε
-
1 κούπα νερό
-
1 κούπα κρέμα γάλακτος
-
αλάτι, πιπέρι
-
λίγο αλεύρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πασπαλίζουμε το κουνέλι με θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
-
2
Αλευρώνουμε τα κομμάτια και σε ένα τηγάνι, μόλις ζεσταθεί το λάδι, ροδίζουμε το κρέας.
-
3
Επειτα μεταφέρουμε το κρέας και το λάδι του σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε τη μουστάρδα και μια κούπα νερό.
-
4
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ψηνουμε για 15 λεπτά.
-
5
Προσθέτουμε 1 κούπα κρέμα γάλακτος και σιγοψήνουμε το φαγητό για 45 λεπτά.(αν χρειάζεται, προσθέτουμε λίγο αλάτι).
Σχόλια (5)