κύρια φωτογραφία συνταγής Κουνέλι λεμονάτο με θυμάρι
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

45 Minutes
  1. 1 κουνελι σε μεριδες
  2. 1 ποτηρι λαδι
  3. 1 μεγαλο κρεμυδι
  4. χυμο απο τρια λεμονια
  5. 1 κ.σ. θυμαρι
  6. αλατι, πιπερι
  7. 1/2 νεροποτηρο λευκο κρασι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλενουμε καλα το κουνελι και βαζουμε σε μια κατσαρολα το λαδι να καψει.

  2. 2

    Μετα βαζουμε το κουνελι στην κατσαρολα και το τσιγαριζουμε. Το σβηνουμε με το κρασι και μολις ροδισει βαζουμε το κρεμυδι, το αλατι, πιπερι, το χυμο απο τα λεμονια, το θυμαρι και 1 ποτηρι νερο.

  3. 3

    Τα αφηνουμε να σιγοβρασουν για 40 λεπτα. Αν χρειαστει λιγο νερο μπορουμε να βαλουμε

Αντιδράσεις

Σχόλια (12)

assimina
assimina @cook_8450427
την έφτιαξα σήμερα,νοστιμότατη!!!μόνο που δεν έβαλα κρεμμύδι.Μαζύ με το κουνελάκι στο λάδι τσιγάρισα 2 σκ.σκόρδο και ένα κλαδάκι δενδρολίβανο τα οποία πέταξα μόλις ροδοκοκκίνισαν.Με πατατούλες "τηγανιτές".

Από

gthom
gthom @cook_8449233
στις
ΣΟΥΔΑ-ΧΑΝΙΑ-ΦΡΕΣ