Κουνέλι λεμονάτο με θυμάρι
Υλικά
-
1 κουνελι σε μεριδες
-
1 ποτηρι λαδι
-
1 μεγαλο κρεμυδι
-
χυμο απο τρια λεμονια
-
1 κ.σ. θυμαρι
-
αλατι, πιπερι
-
1/2 νεροποτηρο λευκο κρασι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλενουμε καλα το κουνελι και βαζουμε σε μια κατσαρολα το λαδι να καψει.
-
2
Μετα βαζουμε το κουνελι στην κατσαρολα και το τσιγαριζουμε. Το σβηνουμε με το κρασι και μολις ροδισει βαζουμε το κρεμυδι, το αλατι, πιπερι, το χυμο απο τα λεμονια, το θυμαρι και 1 ποτηρι νερο.
-
3
Τα αφηνουμε να σιγοβρασουν για 40 λεπτα. Αν χρειαστει λιγο νερο μπορουμε να βαλουμε
Σχόλια (12)