κύρια φωτογραφία συνταγής Κουνέλι με δεντρολίβανο
Ginger
Ginger @cook_8449896
Αθήνα,

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι από τον Ηλία Δερμιτζόγλου και τη βρήκα στο gourmet του Βήματος.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 κουνέλι περίπου 1 κιλό
  2. 3 κλωναράκια δεντρολίβανο φρέσκο ή 2 κουτ. σούπας ξερό ψιλοκομμένο
  3. 1 κεφάλι σκόρδο
  4. 4 κουτ. σούπας λάδι
  5. 2 ποτήρια κόκκινο κρασί
  6. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  7. αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε, αλατοπιπερώνουμε το κουνέλι και το βάζουμε στο ταψί, τοποθετώντας στην κοιλιά του το δεντρολίβανο και 2 σκελίδες σκόρδο.

  2. 2

    Περιχύνουμε το κουνέλι με το λάδι και το κρασί και προσθέτουμε και τις υπόλοιπες σκελίδες χωρίς να τις καθαρίσουμε από τις φλούδες.

  3. 3

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 1 ώρα και 15'.

Αντιδράσεις

Σχόλια

Λυδια Φωκα
Λυδια Φωκα @cook_8487917
εγινε τελειο...χρειαστκε ενα τεταρτακι παραπανω ψησιμο...ευγε...

Από

Ginger
Ginger @cook_8449896
στις
Αθήνα,