κύρια φωτογραφία συνταγής Κουνουπίδι στιφάδο
Afroditi D
Afroditi D @cook_8450858
Patra,

Μια συνταγή πανευκολή, πεντανόστιμη και βασικά της μαμάς μου)

Λίγα μυστικά ακόμα

χαμηλών υδατανθράκων

Για να μην μυρίζει άσχημα το σπίτι μας όταν μαγειρεύουμε κουνουπίδι τοποθετούμε πάνω στο καπάκι της κατσαρόλας ένα κομμάτι βαμβάκι με λίγο ξύδι. Καλή επιτυχία!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 μέτριο κουνουπίδι
  2. 1/2 κιλό κρεμμύδια
  3. 2-3 σκελίδες σκόρδο
  4. 1/2 κρασοπότηρο λάδι
  5. αλάτι, πιπέρι, δεντρολίβανο
  6. 2-3 φύλλα δάφνης
  7. 1 κουταλάκι γλυκού ξύδι
  8. 2-3 κουταλάκια του γλυκού ντοματοπελτέ διαλυμένα σε ένα ποτήρι νερό
  9. 1-2 ξυλάκια κανέλλας
  10. 1-2 γαρύφαλλα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε και κόβουμε το κουνουπίδι σε μέτρια κομμάτια.

  2. 2

    Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια στα τέσσερα.

  3. 3

    Βάζουμε τα κομμάτια από το κουνουπίδι σε κατσαρόλα και το τσιγαρίζουμε.

  4. 4

    Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα.

  5. 5

    Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το ξύδι.

  6. 6

    Αφήνουμε το φαγητό να βράσει για περίπου 30 λεπτά.

  7. 7

    Αν χρειαστεί προσθέτουμε ζεστό νερό.

  8. 8

    Σβήνουμε το φαγητό μας και προσθέτουμε το ξύδι.

Αντιδράσεις

Σχόλια (15)

Πρασινομάτα
Πρασινομάτα @cook_8453137
Ax, αυτές οι μάννες !!!!!΄Ετσι την έχω και γω από τη μάννα μου και την κάνω .\r\nΜπράβο που τη θυμήθηκες και την έστειλες . Μοσχοβολάει το σπίτι .Απλά και υγειινά υλικά και τόση νοστιμιά .

Από

Afroditi D
Afroditi D @cook_8450858
στις
Patra,