Κοχύλια αλά κρεμ
Σουφλέ με ζυμαρικά Κοχύλια, ιδανικά για "αλά κρεμ", γιατί κρατάνε όλη την κρέμα μέσα τους.
Υλικά
-
1 πακέτο ζυμαρικά κοχύλια
-
2 κρέμες γάλακτος
-
4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
-
1 κουτί μικρό μανιτάρια ψιλοκομμένα
-
1 κουταλιά πάπρικα γλυκιά
-
λίγη μαργαρίνη
-
τυρί κίτρινο τριμμένο
-
τυρί μοτσαρέλα τριμμένο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό,σύμφωνα με τη συσκευασία γιατί θα ψηθούν κι άλλο στο φούρνο.
-
2
Βουτυρώστε ελαφρά ένα πυρέξ.
-
3
Σουρώστε τα ζυμαρικά και ρίξτε τα στο πυρέξ.
-
4
Προσθέστε και τις κρέμες γάλακτος καθώς και λίγο αλάτι κι ανακατέψτε πολύ καλά.Αν θέλετε αντικαταστήστε την μία κρέμα γάλακτος με γάλα εβαπορέ.
-
5
Προσθέστε το μπέικον, τα μανιτάρια, την πάπρικα και το 1/3 από τα τυριά κι ανακατέψτε να πάνε παντού. Στρώστε καλά την επιφάνεια και πασπαλίστε με τα τυριά.
-
6
Ψήστε το σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 175 βαθμούς έως ότου ροδίσει και πήξει η κρέμα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)