κύρια φωτογραφία συνταγής Κράμπλ ροδάκινο (Peach crumble)
slaweksam
slaweksam @cook_8458229

Ένα εύκολο και γρηγορο γλυκό για όλες τις ώρες.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα ροδάκινα με αλλα φρούτα.Εγω συνήθως την σερβίρω με custard, αλλα ειναι και πολύ νοστιμη με κρέμα γάλακτος ή παγωτό.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 300 γρ. αλεύρι
  2. 175 γρ. ζάχαρη μαύρη
  3. 200 γρ. βούτυρο
  4. 450 γρ. ροδάκινα
  5. 50 γρ. ζάχαρη μαύρη
  6. 1 κ.σ. αλεύρι
  7. κανέλα για άρωμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατευουμε το βούτυρο, την ζάχαρη και το αλεύρι, μεχρι να πάρει η ζύμη μας μια υφή σαν ψίχουλα.

  2. 2

    Ανακατεύουμε τα ροδάκινα με την υπόλοιπη ζάχαρη (50 γρ.), την κανέλα και το αλεύρι(1κ.σ.).

  3. 3

    Ρίχνουμε το μείγμα των φρούτων σε ενα βουτυρομένο ταψάκι και απο πάνω απλώνουμε την ζύμη μας.

  4. 4

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 40 με 45 λεπτά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

Ρηνιώ
Ρηνιώ @cook_8451008
Ωραία φαίνεται-κι έχουμε μπόλικα ροδάκινα σπίτι!\r\nΔυο απορίες έχω: α) τα 450 γρ ροδάκινα είναι με ή χωρίς το κουκούτσι; και β) όταν ψηθεί την αναποδογυρίζουμε την τάρτα;

Από

slaweksam
slaweksam @cook_8458229
στις
[url=http://lilypie.com][img]http://lb1m.lilypie.com/Kwzfp3.png[/img][/url] [url=http://lilypie.com][img]http://lb3m.lilypie.com/ONS3p3.png[/img][/url]
Δες περισσότερα

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα