Κρασάτη χοιρινή τηγανιά
Είναι απλή, εύγεστη, πάει τέλεια για μεζές με παρέα αλλά και με ρύζι για κανονικό φαγητό!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλό είναι να κόψουμε σε χοντρές λωρίδες τις πιπεριές και σε λεπτές τα κρεμμύδια γιατί θα χαθούν οι πιπεριές. Επίσης αν θα βάλετε ρύζι αφήστε να έχετε λίγο σάλτσα, γίνετε πηχτή και ωραία. Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε το κρέας σε κομματάκια μικρά και το τσιγαρίζουμε μόνο του σε μια κατσαρόλα με λάδι.
-
2
Έχουμε κόψει τα κρεμμύδια και τις πιπεριές σε ροδέλες και τα ρίχνουμε μέσα μόλις το κρέας πάρει χρώμα μαζί με αλατοπίπερο.
-
3
Μόλις ρουφήξουν όλο το νερό που θα βγάλουν τα λαχανικά τα σβήνουμε με το κρασί και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να ρουφήξουν όλα τα υγρά.
-
4
Περιχύνουμε με το λεμόνι και είναι έτοιμο.
Σχόλια (19)