κύρια φωτογραφία συνταγής Κρασάτη χοιρινή τηγανιά
Aretiy
Aretiy @cook_8457069
,

Είναι απλή, εύγεστη, πάει τέλεια για μεζές με παρέα αλλά και με ρύζι για κανονικό φαγητό!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Καλό είναι να κόψουμε σε χοντρές λωρίδες τις πιπεριές και σε λεπτές τα κρεμμύδια γιατί θα χαθούν οι πιπεριές. Επίσης αν θα βάλετε ρύζι αφήστε να έχετε λίγο σάλτσα, γίνετε πηχτή και ωραία. Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

43 Minutes
4 άτομα
  1. 1,5 κιλό Χοιρινό Ψαρονέφρι (ανάλογα με τα άτομα υπολογίζετε περίπου 300 γρ. το άτομο)
  2. 1 κιλό κρεμμύδια
  3. 1 νεροπότηρο κρασί λευκό
  4. 2 λεμόνια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε το κρέας σε κομματάκια μικρά και το τσιγαρίζουμε μόνο του σε μια κατσαρόλα με λάδι.

  2. 2

    Έχουμε κόψει τα κρεμμύδια και τις πιπεριές σε ροδέλες και τα ρίχνουμε μέσα μόλις το κρέας πάρει χρώμα μαζί με αλατοπίπερο.

  3. 3

    Μόλις ρουφήξουν όλο το νερό που θα βγάλουν τα λαχανικά τα σβήνουμε με το κρασί και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να ρουφήξουν όλα τα υγρά.

  4. 4

    Περιχύνουμε με το λεμόνι και είναι έτοιμο.

Αντιδράσεις

Σχόλια (19)

maggy
maggy @cook_8456621
δοκιμασε να υτην κανεις μα σακουλα της σανιτας απλα γινεται ακομη πιο τελεια

Από

Aretiy
Aretiy @cook_8457069
στις
,