Κρέμα fudge
Τελειο και νόστιμο γλυκάκι για.... την λιγούρα
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλή επιτυχία!!
Υλικά
-
4 κ.σ μαργαρίνη
-
1/2 φλ. σκούρα ζάχαρη
-
2 αβγά χτυπημένα
-
1/2 φλ. γάλα
-
1/3 φλ. τεμαχισμένα καρύδια
-
1/4 φλ. αλεύρι γενικής χρήσης
-
2 κ. σ. άγλυκο κακαο
-
άχνη και κακάο χωρις ζάχαρη για το σερβίρισμα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βουτυρώστε ένα πυρίμαχο σκεύος.
-
2
Φτιάξτε μία αφράτη κρέμα αναμειγνύοντας τη μαργαρίνη και τη ζάχαρη. Προσθέστε τα αβγά και χτυπήστε.
-
3
Προσθέστε αργά το γάλα ανακατεύοντας και κατόπιν τα καρύδια.
-
4
Κοσκινίστε το αλεύρι και το κακάο στο μίγμα και ανακατέψτε μαλακά με μεταλλικό κουτάλι.
-
5
Αδειάστε το μειγμα με κουτάλι στο πυρίμαχο σκεύος και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 35-40 λεπτά.
-
6
Πασπαλίστε με άχνη ζάχαρη και κακάο και σερβίρετε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια