Κρέμα για τρίγωνα πανοράματος και μιλφέιγ
Η πιο τέλεια κρέμα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Δεν συγκρίνεται με καμμία αλλη κρέμα, έχει μια φίνα,τέλεια γεύση.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κρατάμε δύο ποτήρια απο το κρύο γάλα και ρίχνουμε το αλεύρι και το κάστερ πάουντερ και τα διαλούμε.
-
2
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το υπόλοιπο γάλα και το ζεσταίνουμε.
-
3
Μέσα στο γάλα ρίχνουμε τη ζάχαρη, τη βανίλια και το γαλα με το αλευρι και το κάστερ πάουντερ.
-
4
Αφήνουμε την κρέμα να δέσει την κατεβάζουμε απο την κουζίνα και ρίχνουμε το βιταμ και τα αυγά χτυπημένα και ανακατεύουμε γρήγορα.
-
5
Αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει και την χρησιμοποιούμε.
Σχόλια (11)