Κρέμα με corn flour, κακάο και καρύδια
Γρήγορη, εύκολη, νόστιμη, ελαφριά, δροσιστική. Κατάλληλη και για διαβητικούς!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αυτές είναι οι βασικές αναλογίες των υλικών, οπότε πολλαπλασιάστε αναλόγως της ποσότητας κρέμας που θέλετε να φτιάξετε.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε το γάλα να ζεσταθεί σε κατσαρολάκι.
-
2
Σε ένα ποτήρι βάζουμε λίγο από το ζεστό γάλα και διαλύουμε το κακάο.
-
3
Σε άλλο ποτήρι διαλύουμε το corn flour με το κρύο γάλα.
-
4
Ρίχνουμε το corn flour στο κατσαρολάκι, ανακατεύουμε καλά μέχρι να αρχίσει να πήζει, προσθέτουμε την ζάχαρη, το διαλυμένο κακάο, και πριν κατεβάσουμε από την φωτιά προσθέτουμε τα καρύδια.
-
5
Ρίχνουμε σε πυρέξ την κρέμα, διακοσμούμε με καρύδια, και μετά στο ψυγείο...
Σχόλια (5)