Κρέμα με μπισκότα και νουτέλα
Θα σας ξυπνήσει γεύσεις από παιδικές κρέμες
Λίγα μυστικά ακόμα
Τη δοκίμασα σε κάποια φίλη μου και ξετρελάθηκα. Όποτε τη φτιάχνω όλοι ζητούν τη συνταγή. Είναι τόσο εύκολη, γρήγορη, δροσερή.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κτυπάμε με μίξερ για 5-10 λεπτά τα 500ml από την κρέμα γάλακτος. Σταματάμε μόλις αρχίσει να πήζει.
-
2
Προσθέτουμε στο μίξερ τα τρία φακελάκια Ανθός Αραβόσιτου και τα τρία φλυτζάνια γάλα.
-
3
Ανακατεύουμε μέχρι να είναι έτοιμη η κρέμα μας.
-
4
Στρώνουμε σε ένα pyrex ορθογώνιο μια στρώση μπισκότα. Αδειάζουμε τη μισή κρέμα από πάνω.
-
5
Συνεχίζουμε με ακόμα μία στρώση μπισκότα και τα καλύπτουμε με την υπόλοιπη κρέμα.
-
6
Καλύπτουμε πάλι με τρίτη στρώση μπισκότα.
-
7
Κτυπούμε πάλι στο μίξερ τα 250 ml φρέσκα κρέμα για 5-10 λεπτά και αμέσως μόλις αρχίσει να πήζει ρίχνουμε και τη nutella.
-
8
Αφού ανακατευτεί καλά το μείγμα καλύπτουμε τα μπισκότα.
-
9
Γαρνίρουμε όπως γουστάρουμε.
-
10
Καλό θα ήταν να μείνει αρκετές ώρες στο ψυγείο έτσι ώστε να τραβήξουν τα μπισκότα και να μαλακώσουν.
Σχόλια (32)