Κρέμα με Nutella και Maltizers

Bαθμολογία: 4.8214
       
 
28 ψήφοι
MIKAELLA, 30.05.08

Περιγραφή

Είναι ένα τέλειο γλυκό!! Πολύ αμαρτωλό!!! Δοκιμάστε την!!

Κρέμα με Nutella και Maltizers
photo: ΜΠΙΣΚΟΤΙΤΣΑ

Τι χρειαζόμαστε:

  • 500 ml κρέμα γάλακτος
  • 2 κουτιά μπισκότα απλά (petit beurre ή morning coffee)
  • 6 κουτιά μικρά σοκολατάκια Maltizers
  • 3 κουτιά σαντιγύ Morfat cornet κτυπημένα με 3 ποτηρια γάλα φρέσκο
  • 1 κουτί σοκολατα nutella
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Κρέμες
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Αφήνω ένα κουτί σοκολατάκια στην άκρη για διακόσμηση. Τα υπόλοιπα τα κόβω μικρά κομματάκια.
  2. Κόβω και τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια.
  3. Μετά παίρνω τα μπισκότα και τα σοκολατάκια και τα ανακατεύω σιγά σιγά με τις σαντιγές.
  4. Μετά τα βάζω σε ένα pyrex.
  5. Κτυπώ τις κρέμες γάλακτος με τη nutella και τα βάζω απο πάνω.
  6. Μετά διακοσμώ με τα σοκολατάκια που άφησα στην άκρη.

Σχετικές συνταγές

Κρέμα με nutella Κρέμα με nutella
5
       
       
(2)
Σοκολατένια απόλαυση με Nutella Σοκολατένια απόλαυση με Nutella
4.907
       
       
(43)
Cheesecake με maltesers Cheesecake με maltesers
5
       
       
(3)
Εύκολο γλυκό με Maltesers Εύκολο γλυκό με Maltesers
4
       
       
(1)
Κρέμα Καραμέλα - Μπανάνα Κρέμα Καραμέλα - Μπανάνα
5
       
       
(1)
Maltizers' Bomb!! Maltizers' Bomb!!
4.4444
       
       
(27)

    53 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από xrysopsaro, 2-6-08  
    ......φαντάζομαι μετα μπαίνει στι ψυγείο να παγώσρι λίγο......
    μιαμμμ μου φαίνεται πεντανόστιμο...
    #
    Σχόλιο από Ναυσικά, 2-6-08  
    Ωχ, Θεέ μου, θα λυποθυμήσω... Η γιορτή της θερμίδας, αλλά αξίζει τον κόπο!!
    #
    Σχόλιο από Angelina247, 8-2-09  
    Φανταστικό γλυκό! Όσες φορές το έχω φτιάξει δύσκολα κρατάει πάνω απο μια μέρα. Απλά τέλειο
    #
    Σχόλιο από natasoulini, 7-10-09  
    Να ρωτήσω κάτι πριν τη φτιάξω? Γιατί αυτό το γλυκό το έχω φάει σε φιλικό σπίτι και μου άρεσε και θέλω να μάθω να το κάνω και γω.Τις σαντιγές morfat πρέπει να τις χτυπήσω να αφρατέψουν όταν τις βγάλω από το κουτί και μετά να τις ανακατέψω με τα μπισκότα και τα Maltizers;Επίσης, για να μη πέσουν όλα τα μπισκότα και τα σοκολατάκια στον πάτο θα μπορούσα να το κάνω στρώσεις στρώσεις ή θα "κάτσει" η χτυπημένη με κρέμα γάλακτος νουτέλα (η οποία φαντάζομαι είναι πιο ανάλαφρη) από το βάρος της επόμενης στρώσης?
    #
    Σχόλιο από MIKAELLA, 7-10-09  
    Natasoulini, πρέπει να σου πώ ότι οι σαντυγές που χρησιμοποιώ εγώ είναι οι cornet οι οποιες είναι σκόνη και τις κτυπώ με το γάλα. Τώρα για τις στρώσεις που λές, δοκίμασε το, πάντως έτσι οπως είναι είναι πολύ καλό γιατί είναι όλα ανακατεμένα μεσα.
    #
    Σχόλιο από ΜΠΙΣΚΟΤΙΤΣΑ, 17-10-09  
    Απλά τέλεια!!Ο άντρας μου και τα παιδιά μου είναι fan της κρέμας αυτής. Όταν ήμασταν στην Κύπρο, είχαμε τρελαθεί να τρώμε κρέμες και ειδικά αυτή.Εκεί τις φτιάχνουν με dream topping αλλά εδώ δεν μπόρεσα να βρω και έτσι την φτιάχνω με Morfat όπως και εσύ. Τα πηρουνάκια δικά σου!!
    #
    Σχόλιο από ODYMAR, 12-11-09  
    ΥΠΕΡΟΧΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ, ΑΠΙΘΑΝΗ... ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!! ΜΠΡΑΒΟ!
    #
    Σχόλιο από dimikl, 12-1-10  
    Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος;Δεν μπορεί να χτυπάμε τις κρέμες γάλακτος με τη νουτέλα και να παραμένει λευκή η επιφάνεια του γλυκού.Μήπως είναι σκέτη σαντιγύ η επικάλυψη και τη νουτέλα την ανακατεύουμε με τα μπισκότα;
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 12-1-10  
    Ειναι φανταστικη κρεμα, εγω την φτιαχνω καπως διαφορετικα!
    Φτιαχνω κρεμα λευκη με 3 φακελακια dream topping (ειναι σκονη σαντιγυς) χτυπημενα με γαλα και στη συνεχεια ανακατευω και 500μλ κρεμα γαλακτος κτυπημενη κι αυτη σε σαντιγυ!
    Βαζω μια στρωση μπισκοτα morning coffee, απο πανω το 1/3 της κρεμας και μετα αρκετη νουτελα την οποια εχω λιγο ζεστανει για να πεφτει ομοιομορφα και στο τελος τις Maltizers ολοκληρες. Το κανω αυτο 3 φορες και στολιζω στο τελος με Maltizers.
    Οπως και να την φτιαξετε ειναι θεικη!!!!
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 12-1-10  
    dimikl αν δεις η φωτογραφία είναι απο την Μπισκοτιτσα και όχι από την Μικαελλα που πρόσθεσε τη συνταγή. Προφανώς έκανε κάποια δική της παραλλαγή.
    #
    Σχόλιο από ΜΠΙΣΚΟΤΙΤΣΑ, 12-1-10  
    Εγώ χτύπησα την κρέμα γάλακτος και μετά ανακάτεψα μέσα τα σοκολατάκια,τη noutella και τα μπισκότα και μετά έβαλα από πάνω τη σαντιγύ με τα υπόλοιπα σοκολατάκια για διακόσμηση
    #
    Σχόλιο από Evi H., 12-1-10  
    Είναι θεϊκή συνταγή! Θα πω και εγω την εκδοχη που φτιάξαμε με τη μητέρα μου στην Κύπρο τα Χριστούγεννα μήπως και βοηθησεί κάποιον... Εμείς χρησιμοποιήσαμε 3 κρέμες γάλακτος χτυπημένες σε σαντυγί, εκ των οποίων τις 2 τις ανακατέψαμε με τα μπισκότα, την νουτέλα και τις maltesers και από πάνω βάλαμε την αλλή μια που έμεινε και διακοσμήσαμε με maltesers και νουτέλλα. Έτσι είχαμε και εμείς δυο στρώσεις όπως φαίνεται στη φωτό της ΜΠΙΣΚΟΤΙΤΣΑΣ, μια σοκολατένια και μια λευκή. Όσο για τη φίλη που κάπου παραπάνω ρωτάει αν κάθονται τα μπισκότα κάτω κ.λπ. να της πω ότι το τελικό μείγμα που παίρνουμε όταν ανακατέψουμε μπισκότα, νουτέλλα, σαντυγί και maltesers είναι περίπου σαν του κορμού σοκολάτας, δεν έχει δηλαδή περιθώριο να καθίσουν τα μπισκότα από κάτω.
    #
    Σχόλιο από mom2twins, 14-1-10  
    Ενδιαφέρομαι πολύ να φτιάξω αυτό το γλυκό! Η νουτέλλα σε ποια συσκευασία πρέπει να αγοραστεί: των 200 ή των 400 γραμμαρίων; Ευχαριστώ πολύ!
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 14-1-10  
    400 το λιγοτερο!!! χιχιχιχι...εγω ανετα εβαζα κι 800!!!!
    #
    Σχόλιο από an8i, 22-2-10  
    Eίναι τέλεια! Πάρα πολυ νόστιμη.. Εγω την έκανα μόνο με μπισκότα και τις maltizers τις έβαλα για διακόσμιση μόνο. Επίσης για το "απο πάνω" κτύπησα το μεγάλο βαζάκι της νουτέλλας με τις κρέμες γάλακτος. Άρεσε σε όλους. Ευχαριστώ Μικαέλλα :)
    #
    Σχόλιο από rock.melin, 23-2-10  
    Θα την κανω σιγουρα φενεται υπεροχη και ειναι και απο τα αγαπημενα μου τα υλικα της..γιαμ γιαμ
    #
    Σχόλιο από Eλθακι, 6-3-10  
    Φενεται καταλπηκτικη και θελω να την δοκιμασω για να την βαθμολογισω. Αλλα επειδη ειμαι καινουργια και κατι μαλλον δεν καταλαβα θελω να ρωτησω στο βημα 3 ανακατευεις μπισκοτα, σοκολατακια και σαντιγες και τα βαζεις στο πιρεξ. Απο πανω χτυπας την κρεμα γαλακτος με την νουτελα αλλα στην φωτογραφια φενεται σαντιγι απο πανω, ειναι ασχετη (η φωτο) με το γλυκο ή εγω οπως ειπα και πριν ειμαι λιγο ασχετη και δεν καταλαβα κατι????????
    #
    Σχόλιο από MIKAELLA, 8-3-10  
    Πολύ καλά κατάλαβες Ελθάκι. Απλά τη φώτο την έβαλε η Μπισκοτίτσα, που έφτιαξε το γλυκό με κάποια παραλλαγή. Όπως και να το κάνεις είναι τέλειο!!
    #
    Σχόλιο από Eλθακι, 8-3-10  
    Ευχαριστω MIKAELLA θα την φτιαξω και θα επιστρεψω για βαθμολογια.
    #
    Σχόλιο από Eλθακι, 12-3-10  
    Επιστρεφω για την βαμολογια εαν και εκανα το γλυκο πριν δυο μερες σημερα που το ξαναδοκιμασα μου αρεσε πολυ. Θα μου πεις και δικαιολογημενα οτι επρεπε να περασουν δυο μερες για να το καταλαβεις? Αλλα βλεπεις η σαντυγι απο πανω δεν μου πετυχε παντα εχω αυτο το προβλημα και μου φαινοταν το γλυκο πολυ αφρωδες αλλα τωρα που παγωσε καλα η σαντυγι απο πανω δεν με πειραζει και τοσο. Δεν φταιει δηλαδη η συνταγη σου αλλα εγω. Αυτο που μου αρεσε πιο πολυ ειναι οτι τα σοκολατακια δεν πανιαζουν γιατι εχω κανει μια συνταγη με ferrero αλλα νοτιζουν και το μπισκοτενιο τους περιβλημα γινεται σαν τσιχλα. Φανταστηκο γλυκακι οταν πετυχαινει αλλα και με αποτυχια παλι πολυ καλο!!!!!!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

    38 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από xrysopsaro, 2-6-08  
    ......φαντάζομαι μετα μπαίνει στι ψυγείο να παγώσρι λίγο......
    μιαμμμ μου φαίνεται πεντανόστιμο...
    #
    Σχόλιο από Ναυσικά, 2-6-08  
    Ωχ, Θεέ μου, θα λυποθυμήσω... Η γιορτή της θερμίδας, αλλά αξίζει τον κόπο!!
    #
    Σχόλιο από Angelina247, 8-2-09  
    Φανταστικό γλυκό! Όσες φορές το έχω φτιάξει δύσκολα κρατάει πάνω απο μια μέρα. Απλά τέλειο
    #
    Σχόλιο από ΜΠΙΣΚΟΤΙΤΣΑ, 17-10-09  
    Απλά τέλεια!!Ο άντρας μου και τα παιδιά μου είναι fan της κρέμας αυτής. Όταν ήμασταν στην Κύπρο, είχαμε τρελαθεί να τρώμε κρέμες και ειδικά αυτή.Εκεί τις φτιάχνουν με dream topping αλλά εδώ δεν μπόρεσα να βρω και έτσι την φτιάχνω με Morfat όπως και εσύ. Τα πηρουνάκια δικά σου!!
    #
    Σχόλιο από ODYMAR, 12-11-09  
    ΥΠΕΡΟΧΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ, ΑΠΙΘΑΝΗ... ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!! ΜΠΡΑΒΟ!
    #
    Σχόλιο από dimikl, 12-1-10  
    Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος;Δεν μπορεί να χτυπάμε τις κρέμες γάλακτος με τη νουτέλα και να παραμένει λευκή η επιφάνεια του γλυκού.Μήπως είναι σκέτη σαντιγύ η επικάλυψη και τη νουτέλα την ανακατεύουμε με τα μπισκότα;
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 12-1-10  
    dimikl αν δεις η φωτογραφία είναι απο την Μπισκοτιτσα και όχι από την Μικαελλα που πρόσθεσε τη συνταγή. Προφανώς έκανε κάποια δική της παραλλαγή.
    #
    Σχόλιο από ΜΠΙΣΚΟΤΙΤΣΑ, 12-1-10  
    Εγώ χτύπησα την κρέμα γάλακτος και μετά ανακάτεψα μέσα τα σοκολατάκια,τη noutella και τα μπισκότα και μετά έβαλα από πάνω τη σαντιγύ με τα υπόλοιπα σοκολατάκια για διακόσμηση
    #
    Σχόλιο από an8i, 22-2-10  
    Eίναι τέλεια! Πάρα πολυ νόστιμη.. Εγω την έκανα μόνο με μπισκότα και τις maltizers τις έβαλα για διακόσμιση μόνο. Επίσης για το "απο πάνω" κτύπησα το μεγάλο βαζάκι της νουτέλλας με τις κρέμες γάλακτος. Άρεσε σε όλους. Ευχαριστώ Μικαέλλα :)
    #
    Σχόλιο από rock.melin, 23-2-10  
    Θα την κανω σιγουρα φενεται υπεροχη και ειναι και απο τα αγαπημενα μου τα υλικα της..γιαμ γιαμ
    #
    Σχόλιο από Eλθακι, 8-3-10  
    Ευχαριστω MIKAELLA θα την φτιαξω και θα επιστρεψω για βαθμολογια.
    #
    Σχόλιο από Eλθακι, 12-3-10  
    Επιστρεφω για την βαμολογια εαν και εκανα το γλυκο πριν δυο μερες σημερα που το ξαναδοκιμασα μου αρεσε πολυ. Θα μου πεις και δικαιολογημενα οτι επρεπε να περασουν δυο μερες για να το καταλαβεις? Αλλα βλεπεις η σαντυγι απο πανω δεν μου πετυχε παντα εχω αυτο το προβλημα και μου φαινοταν το γλυκο πολυ αφρωδες αλλα τωρα που παγωσε καλα η σαντυγι απο πανω δεν με πειραζει και τοσο. Δεν φταιει δηλαδη η συνταγη σου αλλα εγω. Αυτο που μου αρεσε πιο πολυ ειναι οτι τα σοκολατακια δεν πανιαζουν γιατι εχω κανει μια συνταγη με ferrero αλλα νοτιζουν και το μπισκοτενιο τους περιβλημα γινεται σαν τσιχλα. Φανταστηκο γλυκακι οταν πετυχαινει αλλα και με αποτυχια παλι πολυ καλο!!!!!!
    #
    Σχόλιο από κεανίτα, 2-9-10  
    Πολύ ωραία! Την ξαναέφτιαξα σήμερα!:)
    #
    Σχόλιο από Cindy, 15-9-10  
    τέλεια,τέλεια,τέλεια! είναι άψογος ο συνδιασμός μπισκότων,σαντιγύς,νουτέλας και μολτίζερς. Την έφτιαξα με 4 dream topping αντί μόρφατ.Άλειψα τα μπισκότα με νουτέλλα και τα έστρωσα στο πυρέξ,μετά κρέμα άσπρη,ξανά μπισκότα,και κρέμα άσπρη ανακατεμένη με νουτέλλα.Ά και ενδιάμεσα των στρώσεων έριξα ολόκληρα σοκολατάκια μολτίζερς.Έγινε μμμμμμμμμμ!!!!!!!!! επόμενη φορά θα χρησιμοποιήσω περισσότερη νουτέλλα! ανεβάζω και φώτο
    #
    Σχόλιο από zumaraki91, 21-9-10  
    φανταστικό..τρελαθήκαμε όλοι...ευχαριστουμε πολύ...προσεχώς και φώτο..
    #
    Σχόλιο από karavour, 6-11-10  
    Πολύ νόστιμο και η νουτέλα στην κρέμα γάλακτος πάει πολύ ωραίο. Το μόνο που δε μου άρεσε η γεύση των μορφατ κορνέ. Την άλλη φορά θα βάλω πιο πολλή κρέμα γάλακτος και θα τα ανακατέψω όλα εκεί. Νομίζω καλύτερα θα είναι και πιο ελαφρυά η γεύση
    #
    Σχόλιο από κεανίτα, 27-11-10  
    Είναι υπέροχη! Την έκανα τούρτα για τον αδελφό μου! Για να στηθεί καλά την έφτιαξα 2 μέρες πριν και αντί στο πάνω μέρος να βάλω κρέμα γάλακτος με νουτέλα, έβαλα γάλα ανακατεμένο πολύ καλά (ανακάτεψα με μίξερ) με τη νουτέλα.:)
    #
    Σχόλιο από Cindy, 27-11-10  
    Μπράβο κεανίτα!πολύ καλή έγινε!Αν κατάλαβα καλά από την φώτο στερέωσες μολτίζερς σε ξυλάκια για διακόσμηση?
    Πάντως πραγματικά 2 μέρες μετά αφού έμεινε στο ψυγείο(κάτι ψίχουλα δηλαδή!) μου πέρασε ακριβώς το ίδιο πράγμα από το μυαλό:να την φτιάξω σε τούρτα! 2 μέρες μετά η κρέμα είναι τόσο ωραία και σφιχτή όσο πρέπει για τούρτα!είμαι σίγουρη ότι τιμήθηκε η τούρτα σου!!
    #
    Σχόλιο από tzoulitsa, 1-2-11  
    απλά τέλειο και τέλειο στην απλότητα του!!!!!!!!!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από Yovanna, 20-2-11  
    Το έφτιαξα χθές στους καλεσμένους μου σε όμορφα ατομικά μπολάκια και πάθανε πλάκα! Καλύτερα βέβαια ν'αποφύγουμε να ζυγιστούμε για μερικές μέρες.. Μιλάμε για πολλές θερμίδες!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    13 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από natasoulini, 7-10-09  
    Να ρωτήσω κάτι πριν τη φτιάξω? Γιατί αυτό το γλυκό το έχω φάει σε φιλικό σπίτι και μου άρεσε και θέλω να μάθω να το κάνω και γω.Τις σαντιγές morfat πρέπει να τις χτυπήσω να αφρατέψουν όταν τις βγάλω από το κουτί και μετά να τις ανακατέψω με τα μπισκότα και τα Maltizers;Επίσης, για να μη πέσουν όλα τα μπισκότα και τα σοκολατάκια στον πάτο θα μπορούσα να το κάνω στρώσεις στρώσεις ή θα "κάτσει" η χτυπημένη με κρέμα γάλακτος νουτέλα (η οποία φαντάζομαι είναι πιο ανάλαφρη) από το βάρος της επόμενης στρώσης?
    #
    Σχόλιο από MIKAELLA, 7-10-09  
    Natasoulini, πρέπει να σου πώ ότι οι σαντυγές που χρησιμοποιώ εγώ είναι οι cornet οι οποιες είναι σκόνη και τις κτυπώ με το γάλα. Τώρα για τις στρώσεις που λές, δοκίμασε το, πάντως έτσι οπως είναι είναι πολύ καλό γιατί είναι όλα ανακατεμένα μεσα.
    #
    Σχόλιο από mom2twins, 14-1-10  
    Ενδιαφέρομαι πολύ να φτιάξω αυτό το γλυκό! Η νουτέλλα σε ποια συσκευασία πρέπει να αγοραστεί: των 200 ή των 400 γραμμαρίων; Ευχαριστώ πολύ!
    #
    Σχόλιο από Τράγα, 14-1-10  
    400 το λιγοτερο!!! χιχιχιχι...εγω ανετα εβαζα κι 800!!!!
    #
    Σχόλιο από Eλθακι, 6-3-10  
    Φενεται καταλπηκτικη και θελω να την δοκιμασω για να την βαθμολογισω. Αλλα επειδη ειμαι καινουργια και κατι μαλλον δεν καταλαβα θελω να ρωτησω στο βημα 3 ανακατευεις μπισκοτα, σοκολατακια και σαντιγες και τα βαζεις στο πιρεξ. Απο πανω χτυπας την κρεμα γαλακτος με την νουτελα αλλα στην φωτογραφια φενεται σαντιγι απο πανω, ειναι ασχετη (η φωτο) με το γλυκο ή εγω οπως ειπα και πριν ειμαι λιγο ασχετη και δεν καταλαβα κατι????????
    #
    Σχόλιο από MIKAELLA, 8-3-10  
    Πολύ καλά κατάλαβες Ελθάκι. Απλά τη φώτο την έβαλε η Μπισκοτίτσα, που έφτιαξε το γλυκό με κάποια παραλλαγή. Όπως και να το κάνεις είναι τέλειο!!
    #
    Σχόλιο από κεανίτα, 9-6-10  
    Υπέροχη!!! Την έφτιαξα 2 φορές μέχρι τώρα!!! Αν θέλω όμως να γίνει πιο άγλυκη τι μπορώ να κάνω; Να αντικαταστήσω τη νουτέλλα με κουβερτούρα λιωμένη;
    #
    Σχόλιο από Rosie, 15-9-10  
    Για να γίνει πιο άγλυκη κεανίτα, μείωσε τη ζάχαρη στη σαντιγύ.
    #
    Σχόλιο από Daisy*, 5-10-10  
    Geia sas!tin exo dokimasei tin sintagi omos otan ktipisa tin krema galaktos me tin noutela den epikse katholou.itan poli igro k ithele 2 meres gia na piksei.giati etsi??episis itan poli entoni i gefsi tis kremas para tis noutellas..
    #
    Σχόλιο από κεανίτα, 13-10-10  
    Ναι, κι εμένα μου θέλει τουλάχιστον 1 μέρα για να πήξει... Αν ήταν πιο έντονη η γεύση της κρέμας, βάλε λιγότερη ή περισσότερη νουτέλα. Πάντως μας αρέσει πολύ!!:)
    #
    Σχόλιο από roularity, 13-11-10  
    μηπως θα ηταν εύκολο να μου πειτε πιο συγκεκριμενα τις ποσοτητες? ποσα γραμμαρια να ειναι η καθε συσκευασια maltesers και ποσο η nutella? και το κουτί morfat cream ειναι στανταρ μεγεθος?
    #
    Σχόλιο από MIKAELLA, 15-11-10  
    roularity, οι ποσότητες σε αυτή τη συνταγή δεν έχουν και τόσο μεγάλη σημασία, απλά θα πάρεις 6 μικρά κουτιά απο maltesers δεν ξέρω πόσα γραμμάρια είναι το καθε ένα. Η νουτέλα πάλι νομίζω είναι σε δύο μεγεθη, εσύ θα πάρεις το μικρό, η μορφατ είναι στάνταρ όπως λές.
    #
    Σχόλιο από chocomama, 7-8-11  
    Είναι απαραίτητο να βάλω το Morfat?Άν βάλω μόνο κρέμα γάλακτος ή φυτική κρέμα γάλακτος τη χτυπήσω και ρίξω μέσα τα μπισκότα και τη νουτέλα δε θα είναι το ίδιο?

    2 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από Τράγα, 12-1-10  
    Ειναι φανταστικη κρεμα, εγω την φτιαχνω καπως διαφορετικα!
    Φτιαχνω κρεμα λευκη με 3 φακελακια dream topping (ειναι σκονη σαντιγυς) χτυπημενα με γαλα και στη συνεχεια ανακατευω και 500μλ κρεμα γαλακτος κτυπημενη κι αυτη σε σαντιγυ!
    Βαζω μια στρωση μπισκοτα morning coffee, απο πανω το 1/3 της κρεμας και μετα αρκετη νουτελα την οποια εχω λιγο ζεστανει για να πεφτει ομοιομορφα και στο τελος τις Maltizers ολοκληρες. Το κανω αυτο 3 φορες και στολιζω στο τελος με Maltizers.
    Οπως και να την φτιαξετε ειναι θεικη!!!!
    #
    Σχόλιο από Evi H., 12-1-10  
    Είναι θεϊκή συνταγή! Θα πω και εγω την εκδοχη που φτιάξαμε με τη μητέρα μου στην Κύπρο τα Χριστούγεννα μήπως και βοηθησεί κάποιον... Εμείς χρησιμοποιήσαμε 3 κρέμες γάλακτος χτυπημένες σε σαντυγί, εκ των οποίων τις 2 τις ανακατέψαμε με τα μπισκότα, την νουτέλα και τις maltesers και από πάνω βάλαμε την αλλή μια που έμεινε και διακοσμήσαμε με maltesers και νουτέλλα. Έτσι είχαμε και εμείς δυο στρώσεις όπως φαίνεται στη φωτό της ΜΠΙΣΚΟΤΙΤΣΑΣ, μια σοκολατένια και μια λευκή. Όσο για τη φίλη που κάπου παραπάνω ρωτάει αν κάθονται τα μπισκότα κάτω κ.λπ. να της πω ότι το τελικό μείγμα που παίρνουμε όταν ανακατέψουμε μπισκότα, νουτέλλα, σαντυγί και maltesers είναι περίπου σαν του κορμού σοκολάτας, δεν έχει δηλαδή περιθώριο να καθίσουν τα μπισκότα από κάτω.

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Σοκολατένια μυστικά
    Υπάρχει άλλο υλικό που να είναι τόσο θεσπέσιο; ...
    Νερό στη σοκολάτα: τι κάνουμε;
    Το “σοκολατένιο ατύχημα” και η λύση του Σαν...

    Το tip της ημέρας

    Για κάθε φλυτζάνι νερό, βάλτε μια κουταλιά του γλυκού τσάι (αν χρησιμοποιείτε χύμα) και ρίξτε πάνω από τα φύλλα το βραστό νερό. Ανακατέψτε το καλά, σκεπάστε την τσαγιέρα και αφήστε το για 5’ (αν έχετε μόνο ένα φλυτζάνι σκεπάστε το με το πιατάκι του. 3-4’ είναι αρκετά για το φακελάκι).

    Τη συνταγή προτείνουν:

    ΚΡΕΜΕΣ
    Ένα βιβλίο 45 αγαπημένων συνταγών, του/της chairepeti
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 555 αγαπημένων συνταγών, του/της panmarkis
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 92 αγαπημένων συνταγών, του/της κεανίτα
    ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ-ΚΡΕΜΕΣ
    Ένα βιβλίο 70 αγαπημένων συνταγών, του/της efh_dimitris
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 1073 αγαπημένων συνταγών, του/της ΣΙΛΒΥ