Κρεμμυδόπιτα Νοστιμότατη
Μία πεντανόστιμη πίτα που θα αγαπήσουν όσοι είναι λάτρης του κρεμυδιού!
Λίγα μυστικά ακόμα
Ένα έχω να πώΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ...!
Υλικά
-
1 ματσάκι άνιθο ψιλοκομμένο
-
1 1/2 φλυτζάνι λάδι
-
1/2 κιλό φέτα
-
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
-
1/2 κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια
-
πιπέρι
-
5 αυγά
-
1 πακέτο φύλλο κρούστας
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνετε τη φέτα με ένα πηρούνι σε ένα μπωλ. Προσθέτετε όλα τα υλικά και ανακατεύετε.
-
2
Λιώνετε λίγο βούτυρο. Βουτυρώνετε το ταψί.
-
3
Απλώνετε τα μισά φύλλα αφού πάντα ανάμεσα από το καθένα τα βρέχετε με το βούτυρο.
-
4
Φροντίστε να καλύπτετε όλο το ταψί με τα φύλλα.
-
5
Ρίχνετε το μείγμα και το απλώνετε προσεχτικά να μην σχιστεί το φύλλο από κάτω.
-
6
Απλώνετε τα υπόλοιπα φύλλα και ανάμεσα το βούτυρο.
-
7
Γυρίζετε αυτά που περισεύουν έξω από το ταψί πρός τα μέσα.
-
8
Κόβετε πολύ προσεχτικά την πίτα σε κομμάτια και ραντίζετε με νερό.
-
9
Ψήνετε μισή ώρα με τρία τέταρτα σε μέτριο φούρνο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)