κύρια φωτογραφία συνταγής Κρεμμυδόπιτα Νοστιμότατη

Κρεμμυδόπιτα Νοστιμότατη

_ANGELA_
_ANGELA_ @cook_8462993

Μία πεντανόστιμη πίτα που θα αγαπήσουν όσοι είναι λάτρης του κρεμυδιού!

Λίγα μυστικά ακόμα

Ένα έχω να πώΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ...!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

1 ταψί
  1. 1 ματσάκι άνιθο ψιλοκομμένο
  2. 1 1/2 φλυτζάνι λάδι
  3. 1/2 κιλό φέτα
  4. 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  5. 1/2 κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια
  6. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λιώνετε τη φέτα με ένα πηρούνι σε ένα μπωλ. Προσθέτετε όλα τα υλικά και ανακατεύετε.

  2. 2

    Λιώνετε λίγο βούτυρο. Βουτυρώνετε το ταψί.

  3. 3

    Απλώνετε τα μισά φύλλα αφού πάντα ανάμεσα από το καθένα τα βρέχετε με το βούτυρο.

  4. 4

    Φροντίστε να καλύπτετε όλο το ταψί με τα φύλλα.

  5. 5

    Ρίχνετε το μείγμα και το απλώνετε προσεχτικά να μην σχιστεί το φύλλο από κάτω.

  6. 6

    Απλώνετε τα υπόλοιπα φύλλα και ανάμεσα το βούτυρο.

  7. 7

    Γυρίζετε αυτά που περισεύουν έξω από το ταψί πρός τα μέσα.

  8. 8

    Κόβετε πολύ προσεχτικά την πίτα σε κομμάτια και ραντίζετε με νερό.

  9. 9

    Ψήνετε μισή ώρα με τρία τέταρτα σε μέτριο φούρνο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

_ANGELA_
_ANGELA_ @cook_8462993
στις