Ginger
Ginger @cook_8449896
Αθήνα,

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε, βέβαια, να αντικαταστήσετε την κρέμα γάλακτος με γάλα εβαπορέ, δεν υπάρχει καμία διαφορά. Επίσης, η πίτα γίνεται και με φύλλο σπιτικό. Επιλέξτε ό,τι σας αρέσει καλύτερα. Εγώ την προτιμώ με το σπιτικό φύλλο που είναι πιο τραγανό. Ελπίζω να την ευχαριστηθείτε!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

60 Minutes
  1. 7 κρεμμύδια μέτρια κομμένα σε ροδέλες
  2. 6 φέτες μπέικον κομμένες σε κομμάτια
  3. 1 χούφτα τυρί ρεγγάτο ή άλλο τυρί τριμμένο
  4. 1/2 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος
  5. φύλλο κουρού
  6. λάδι ή φυτίνη
  7. αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τσιγαρίζουμε το μπέικον και προσθέτουμε τα κρεμμύδια. Συνεχίζουμε το τσιγάρισμα ανακατεύοντας συνεχώς για περίπου 10'.

  2. 2

    Αποσύρουμε από τη φωτιά και, όταν κρυώσουν λιγάκι, προσθέτουμε το τυρί και τα αβγά χτυπημένα με την κρέμα γάλακτος.

  3. 3

    Στρώνουμε το φύλλο στο ταψί, ρίχνουμε τη γέμιση, σκεπάζουμε την πίτα μας με το υπόλοιπο φύλλο και ψήνουμε στους 200.

Αντιδράσεις

Σχόλια (18)

Elefteria
Elefteria @cook_8450398
Επιτελους βρηκα καπιον να με καταλαβενει.Τελειο!!! Μοναδικο!!!δοκιμασε το με ζυμη ταρτας. Η κανονική του ονομασία είναι “zwiebelkuchen” και είναι γερμανικής προέλευσης

Από

Ginger
Ginger @cook_8449896
στις
Αθήνα,