κύρια φωτογραφία συνταγής Κρεμμυδοτηγανίτες

Κρεμμυδοτηγανίτες

35 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
stroumfisma
stroumfisma @cook_8468821
,ελλάδα

Αν και φαίνεται έντονη κρεμμυδίλα είναι πολύ γιαμ γιαμ!!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Την συνταγή την πήρα από την Αργυρώ στην "εκπομπή της Ελένης". Την έχω κάνει σε τραπέζι και την λάτρεψαν.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

περίπου 30 κομμάτια
  1. 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  2. 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
  3. 3/4 φλ. σόδα αναψυκτικό
  4. 2 φλ κεφαλοτύρι τριμμένο
  5. 250 γρ φαρίνα
  6. 1 κ.γ μπούκοβο (προαιρετικά)
  7. αλάτι,πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Το ένα ξερό κρεμμύδι το ψιλοκόβουμε σε μια λεκάνη και το άλλο στον τρίφτη.

  2. 2

    Προσθέτουμε στην λεκάνη τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα αβγά, το κεφαλοτύρι, την σόδα, το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι.

  3. 3

    Ανακατεύουμε καλά-καλά και το αφήνουμε στην ακρή να αρωματιστεί.

  4. 4

    Βάζουμε λάδι σε τηγάνι να κάψει και τηγανίζουμε το μείγμα για 1-2 λεπτάκια απο κάθε πλευρά.

  5. 5

    Τα βγάζουμε και τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

stroumfisma
stroumfisma @cook_8468821
στις
,ελλάδα
Ζήσε τη ζωή σου ελεύθερα. Κι όταν τσακίζεσαι να χεις το θάρρος να λες "με γεια μου με χαρά μου, φτου κι απ την αρχή τώρα"....
Δες περισσότερα