Κρεμμυδοτηγανίτες
Αν και φαίνεται έντονη κρεμμυδίλα είναι πολύ γιαμ γιαμ!!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Την συνταγή την πήρα από την Αργυρώ στην "εκπομπή της Ελένης". Την έχω κάνει σε τραπέζι και την λάτρεψαν.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Το ένα ξερό κρεμμύδι το ψιλοκόβουμε σε μια λεκάνη και το άλλο στον τρίφτη.
-
2
Προσθέτουμε στην λεκάνη τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα αβγά, το κεφαλοτύρι, την σόδα, το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι.
-
3
Ανακατεύουμε καλά-καλά και το αφήνουμε στην ακρή να αρωματιστεί.
-
4
Βάζουμε λάδι σε τηγάνι να κάψει και τηγανίζουμε το μείγμα για 1-2 λεπτάκια απο κάθε πλευρά.
-
5
Τα βγάζουμε και τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια