Κρέπες με μορταδέλα πικάντικες
Ίδανικές για ορεκτικό, για τους φίλους των πικάντικων.
Υλικά
-
6 κρέπες
-
6 φέτες μορταδέλα (τις μεγάλες φέτες)
-
γραβιέρα Μυτιλήνης τριμμένη σε χοντρό τρίφτη
-
2-3 κουταλιές σούπας φρέσκο chives ψιλοκομμένο
-
1 κόκκινη πιπερία τσίλι σε ροδελίτσες
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Φτιάχνουμε τις κρέπες. (Yπάρχουν αρκετές συνταγές στο site, ας μην προσθέσω κι εγώ άλλη μία).
-
2
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τη γραβιέρα με το chives και το τσίλι.
-
3
Απλώνουμε την κρέπα σε ένα πιάτο, τοποθετούμε επάνω της τη μορταδέλα, σκορπίζουμε πάνω από τη μορταδέλα το μίγμα της γραβιέρας και τη διπλώνουμε στη μέση.
-
4
Στο αντικολλητικό τηγανάκι που κάναμε τις κρέπες, τοποθετούμε τη γεμισμένη και διπλωμένη κρέπα και τη ζεσταίνουμε και από τις 2 μεριές για να λιώσει το τυρί.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (7)