Κρύα μακαρονάδα με τόνο
Κρύα μακαρονάδα με τόνο εύκολα και γρήγορα!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αυτή είναι μια συνταγή που τρώγεται αποκλειστικά κρύα για να αναδεικνύονται οι γεύσεις του κάθε υλικού. Επίσης όσο πιο μεγάλη ποσότητα γιαουρτιού βάλετε τόσο πιο δροσερή θα είναι η μακαρονάδα σας... Καλή επιτυχία!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν με λίγο αλάτι.
-
2
Όσο τα μακαρόνια βράζουν ετοιμάζουμε τα υπόλοιπα υλικά,βάζουμε λοιπόν σε ένα μπολ το γιαούρτι, την μαγιονέζα, τον τόνο, το καλαμπόκι, την πιπεριά κομμένη σε πολύ πολύ μικρά κομματάκια, το αλάτι και το πιπέρι.
-
3
Στην συνέχεια τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα ρίχνουμε στα μακαρόνια αφού πρώτα τα έχουμε σουρώσει και έχουμε αφήσει να κρυώσουν αρκετά.
-
4
Τέλος τα αφήνουμε στο ψυγείο για δύο ώρες προτού τα σερβίρουμε.
Σχόλια (3)