Κρύο Charlotte από φράουλες

3 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

Μερίδες 4
  1. 4 μπάλες σερβιρίσματος Carte D’Or Crème Caramel
  2. 16 μπισκότα σαβαγιάρ
  3. 8 κ.σ. λικέρ Irish Cream
  4. 4 κ.σ. σιρόπι φράουλα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σπάμε τα σαβαγιάρ στη μέση.

  2. 2

    Ρίχνουμε το λικέρ σε ένα μικρό μπολ.

  3. 3

    Μουσκεύουμε τα σαβαγιάρ στο λικέρ μέχρι να απορροφηθεί όλο.

  4. 4

    Τοποθετούμε αντικολλητικό χαρτί σε 4 μικρά μπολ και βάζουμε τα σαβαγιάρ στα τοιχώματα με τη στρογγυλή πλευρά προς τα πάνω.

  5. 5

    Γεμίζουμε τα μπολ με Carte D’Or Crème Caramel.

  6. 6

    Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 20 λεπτά.

  7. 7

    Αναποδογυρίζουμε τα μπολ σε πιάτα σερβιρίσματος.

  8. 8

    Γαρνίρουμε με 3 φράουλες, ραντίζουμε με το σιρόπι φράουλας και σερβίρουμε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Carte_Dor
Carte_Dor @cook_8494028
στις