Κρύο Charlotte από φράουλες
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σπάμε τα σαβαγιάρ στη μέση.
-
2
Ρίχνουμε το λικέρ σε ένα μικρό μπολ.
-
3
Μουσκεύουμε τα σαβαγιάρ στο λικέρ μέχρι να απορροφηθεί όλο.
-
4
Τοποθετούμε αντικολλητικό χαρτί σε 4 μικρά μπολ και βάζουμε τα σαβαγιάρ στα τοιχώματα με τη στρογγυλή πλευρά προς τα πάνω.
-
5
Γεμίζουμε τα μπολ με Carte D’Or Crème Caramel.
-
6
Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 20 λεπτά.
-
7
Αναποδογυρίζουμε τα μπολ σε πιάτα σερβιρίσματος.
-
8
Γαρνίρουμε με 3 φράουλες, ραντίζουμε με το σιρόπι φράουλας και σερβίρουμε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια