Κριτσινάκι "ο πιο καλός ο μαθητής"
Ένα σνακ στη στιγμή που απλά και εύκολα μπορούμε να ενθουσιάσουμε τα πιτσιρίκια!
Λίγα μυστικά ακόμα
Την ιδέα αυτή τη βρήκα στη σελίδα του kid's fun.
Υλικά
-
κριτσίνια
-
φέτες γκούντα
-
φέτες γαλοπούλα ή πάριζα
-
πάστα μαύρης ελιάς
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Με τη βοήθεια ενός μαχαιριού,ξύνουμε τα κριτσίνια στην άκρη δημιουργώντας τη μύτη του μολυβιού
-
2
Βουτάμε τη μύτη στην πάστα ελιάς
-
3
Για να μπορεί να "γράφει" το μολύβι
-
4
Κόβουμε αριθμούς με γαλοπούλα και γκούντα
-
5
Τυλίγουμε με γαλοπούλα-γκούντα και έτοιμα τα μολύβια μας!!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια