κύρια φωτογραφία συνταγής Κριτσίνια αλμυρά
Φιλιω
Φιλιω @cook_8449617

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλουμε να τα κάνουμε αφράτα τα βγάζουμε όταν ξεκινάνε να ροδίσουν. Αν τα θέλουμε κανονικά πρέπει να τα αφήσουμε να ροδίσουν καλά.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

35 Minutes
  1. 3 φλυτζάνια αλεύρι που φουσκώνει
  2. Ενάμισυ φλυτζάνι κεφαλοτύρι
  3. 1 φλυτζάνι βούτυρο
  4. 2 κουταλάκια αλάτι
  5. 1/2 φλυτζάνι γάλα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ενώνουμε πρώτα τα στερεά υλικά και μετά τα υγρά.

  2. 2

    Ζυμώνουμε καλά και αν χρειαστεί ρίχνουμε και λίγο λάδι για να ομογενοποιηθεί το μίγμα.

  3. 3

    Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε τη ζύμη στο ψυγείο μισή ώρα.

  4. 4

    Τη βγάζουμε από το ψυγείο, πλάθουμε κριτσίνια τοποθετούμε σε ταψί, αλείφουμε με γάλα λίγο και ρίχνουμε σουσάμι.

  5. 5

    Ψήνουμε στους 180 βαθμούς περίπου 40 λεπτά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (106)

geomatthi
geomatthi @Gia1997
TELEIES ANALOGIES...PRAGMATIKA KRITSINIA...PROSTHESA KOYRKOYMA 1 K.G PAPRIKA 1K.G KAI RIGANI 1 K.G...ME TO GALA GINONTAI PIO KRATSANISTA...EBALA 160 ANTISTASEIS KAI ITHELAN 1 ORA KAI PARAPANO....EFXARISTO

Από

Φιλιω
Φιλιω @cook_8449617
στις