Κριτσίνια αλμυρά
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλουμε να τα κάνουμε αφράτα τα βγάζουμε όταν ξεκινάνε να ροδίσουν. Αν τα θέλουμε κανονικά πρέπει να τα αφήσουμε να ροδίσουν καλά.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ενώνουμε πρώτα τα στερεά υλικά και μετά τα υγρά.
-
2
Ζυμώνουμε καλά και αν χρειαστεί ρίχνουμε και λίγο λάδι για να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
-
3
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε τη ζύμη στο ψυγείο μισή ώρα.
-
4
Τη βγάζουμε από το ψυγείο, πλάθουμε κριτσίνια τοποθετούμε σε ταψί, αλείφουμε με γάλα λίγο και ρίχνουμε σουσάμι.
-
5
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς περίπου 40 λεπτά.
Σχόλια (106)