Κρουασάν μήλου σιροπιαστά
Εύκολα και νόστιμα σιροπιαστά κρουασάν με σφολιάτα!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλουμε βάζουμε μαζί με το μήλο και καρύδια χοντροκομμένα ή κομμένα στην μέση και τυλίγουμε.Σας συστήνω να φτιάξετε και τα δύο φύλλα σφολιάτα, αφού διπλασιάσετε και τα υλικά, εξαφανίζονται στο λεπτό.Η ζάχαρη με την σπράιτ καραμελώνουν στο ψήσιμο και κάνουν τα κρουασάν νοστιμότατα!! Σερβίρουμε με παγωτό!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε τα μήλα μας και τα κόβουμε σε 8 κομμάτια.
-
2
Ανοίγουμε το φύλλο,το κόβουμε στην μέση κάθετα και έπειτα σε 8 τρίγωνα κομμάτια.
-
3
Σε κάθε τρίγωνο βάζουμε από μια φέτα μήλο,πασπαλίζουμε με κανέλα και ζάχαρη,τυλίγουμε από την φαρδιά πλευρά προς την στενή σε κρουασάν.
-
4
Βουτυρώνουμε ελαφρά ένα ταψάκι, βάζουμε το ένα πλάι στο άλλο.
-
5
Ανακατεύουμε στο λιωμένο βιτάμ τη ζάχαρη με την κανέλα και ρίχνουμε απάνω στα κρουασάν μας.
-
6
Τέλος ρίχνουμε την sprite και ψήνουμε στους 180ο για 35-40 λεπτά περίπου.
Σχόλια