Κρουτόν με ελαφριά γεύση σκόρδου
Νοστιμα σπιτικα κρουτον για σαλατες και σουπες.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μια δικια μου συνταγη για κρουτον. Τα εφτιαξα ενα βραδυ που ειχα μια υπεροχη σαλατα με ντοματα-φετα αλλα κατι της ελειπε. Ελπιζω να σας αρεσουν.
Υλικά
-
6 φετες ψωμι του τοστ.
-
1 σκελιδα σκορδο.
-
1 κ.σ. μαργαρίνη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κοβουμε το ψωμι σε μικρα τετραγωνα κομματακια.
-
2
Πολτοποιουμε το σκορδο και το ανακατευουμε με τη μαργαρίνη.
-
3
Βαζουμε το μειγμα σκορδου-μαργαρίνης σε ενα τηγανι και το τσιγαριζουμε για 1-2 λεπτα.
-
4
Ριχνουμε μεσα το ψωμι και το τηγανιζουμε σε χαμηλη φωτια ανακατευοντας συνεχως, μεχρι να ροδισουν.
-
5
Μολις κρυωσουν τα βαζουμε σε δοχειο που κλεινει αεροστεγως και με αυτον τον τροπο τα διατηρουμε αρκετες μερες.
Σχόλια (8)