Ξύδι ροδιού
Λίγα μυστικά ακόμα
Χρησιμοποιηστε το για ξυδι στις πρασινες σαλατες σας.
Υλικά
-
4 ωριμα ροδια (μεγαλα)
-
6 φλιτζ. ξυδι
-
1 κλωναρι απο βοτανο της αρεσκειας σας (θυμαρι, θρουμπι, δεντρολιβανο)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Παιρνετε τους σπορους απο τα ροδια και τους βαζετε σε ενα μεγαλο βαζο.
-
2
Τους καλυπτετε με το ξυδι και προσθετετε στο δοχειο το βοτανο που εχετε επιλεξει.
-
3
Κλεινετε το βαζο και το φυλασσετε σε ζεστο μερος για 1 μηνα.
-
4
Επειτα, το σουρωνετε και το βαζετε σε μπουκαλια.
Σχόλια (2)