Λαδογιαουρτένια Ευδοκίας
Εξαιρετική, εύκολη και γευστική σαλτσούλα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή αυτή είναι από το βιβλίο μου (Ευδοκία Πατσιλινάκου) "Μεζεδάκια γα μερακλήδες", το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος (Καμπανά).
Υλικά
-
250 g γιαούρτι σακούλας
-
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
-
5 κομμάτια λιαστής ντομάτας, ψιλοκομμένα
-
100 g φέτα σκληρή πικάντικη, τριμμένη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αναμιγνύουμε το ελαιόλαδο με το γιαούρτι και χτυπάμε το μίγμα "στο χέρι", με ένα πιρούνι.
-
2
Προσθέτουμε τα στερεά υλικά και ανακατεύουμε.
Σχόλια (17)
Στη μισή ποσότητα ψιλόκοψα και λίγο αγγουράκι τουρσί.
ευχαριστούμε!!