angelakapa
angelakapa @cook_8449790
Κέρκυρα

Λαζάνια πολύχρωμα και νόστιμα

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλετε τρίβετε και γενναίες δόσεις παρμεζάνα ενδιάμεσα.Η παραλλαγή μου για τη σάλτσα κιμά είναι ότι εκτός από το κλασσικό κρεμμύδι σωτάρω και ψιλοκομμένα λαχανικα (πιπεριές, αρακά, μανιτάρια, καρότο) ή αν δε μου βρίσκονται απλά ανάμεικτα λαχανικά κατεψυγμένα. Έτσι ο κιμάς μου είναι πολύχρωμος και γεμάτος φυτικές ίνες. Εννοείται ότι προσθέτω άφθονη σάλτσα ντομάτας στον κιμά μου. Ευχαριστούμε την zafirenia για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

58 Minutes
Ένα μέτριο ορθογώνιο πυρέξ
  1. 1 πακέτο λαζάνια της γνωστής ιταλικής μάρκας (δε χρειάζονται βράσιμο)
  2. 1 δόση αραιή κρέμα μπεσαμέλ
  3. 1 δόση σάλτσα με κιμά και διάφορα λαχανικά, λίγο πιο νερουλή από το συνηθισμένο.

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Φτιάχνω τον κιμά

  2. 2

    Και την μπεσαμέλ μου.

  3. 3

    Στρώνω σε ένα ορθογώνιο πυρέξ μια στρώση μπεσαμέλ πρώτα

  4. 4

    Και μετά αρχίζω να στρώνω εναλλάξ λαζάνια,

  5. 5

    Κιμά

  6. 6

    Και μπεσαμέλ.

  7. 7

    Τελειώνω με μια γερή δόση κρέμας μπεσαμέλ και φουρνίζω για περίπου μισή ωρίτσα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (11)

2603
2603 @cook_8529258
angelakapa είσαι σούπερ... σε ευχαριστώ που ...βρήκες τον χρόνο!!!!!! αύριο θα την φτιάξω!!!!!!!

Από

angelakapa
angelakapa @cook_8449790
στις
Κέρκυρα