olympia22.3.82
olympia22.3.82 @cook_8517565
vasilika,greece

Εύκολο και γρήγορο για αυτούς που δεν θέλουν μέσα κρέας

Λίγα μυστικά ακόμα

Καλό είναι την γέμιση να την βάζετε με πολύ λίγο ζουμί από την σάλτσα.Αν δεν θέλετε αρακά μπορείτε να βάλετε κολοκυθάκι.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 πακέτο λαζάνια
  2. αρακά όσο θέλετε
  3. λίγη σάλτσα ντομάτας
  4. 1 κρεμμυδάκι
  5. κεφαλοτύρι τριμμένο
  6. φέτα τυρί

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε μία κατσαρολίτσα σοτάρουμε το κρεμμυδάκι και τα μανιτάρια.

  2. 2

    Ρίχνουμε μέσα τον αρακά και την σάλτσα ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και την αφήνουμε να σιγοβράσει.

  3. 3

    Στρώνουμε μια στρώση από τα λαζάνια σε ένα πυρέξ, τα σκεπάζουμε με την μισή γέμιση μας και βάζουμε την φέτα τριμμένη απο πάνω.  Στρώνουμε άλλη μια στρώση με λαζάνια για να το σκεπάσει και βάζουμε και την υπόλοιπη γέμιση πάλι με λίγη φέτα.  Μόλις τελειώσουμε, τα σκεπάζουμε με άλλη μια στρώση λαζάνια και ρίχνουμε από πάνω την κρέμα γάλακτος να σκεπάσει τα λαζάνια.

  4. 4

    Πασπαλίζουμε με κεφαλοτύρι τριμμένο και το ψήνουμε στους 180oC για 20 με 30 λεπτά περίπου.

Αντιδράσεις

Από

olympia22.3.82
olympia22.3.82 @cook_8517565
στις
vasilika,greece

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα