Λαζάνια των φοιτητών
Για ένα γρήγορο εύκολο και νόστιμο φαγητό…
Λίγα μυστικά ακόμα
Εμπνευσμένη από τα φοιτητικά μου χρόνια!! Είναι δοκιμασμένη αρκετές φορές μη φοβάστε !! χι χι …
Υλικά
-
1/2-1 κουτί περίπου λαζάνια μεγάλα ορθογώνια
-
12 φέτες του τοστ ζαμπόν
-
18 φέτες του τοστ τυρί, οποιοδήποτε τυρί σας αρέσει από γεύση και λιώνει (π.χ. μοτσαρέλα, γκούντα κτλ)
-
κέτσαπ
-
200 γραμμάρια μπέικον
-
τριμμένα τυριά που λιώνουν (υπάρχουν έτοιμες συσκευασίες στα σούπερ μαρκετ)
-
βούτυρο (λίγο)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζετε τα λαζάνια (σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν πάνω στο κουτί.)
-
2
Βουτυρώνετε ένα πυρέξ.
-
3
Βάζετε 1 στρώση λαζάνια
-
4
Απλώνετε λίγη κέτσαπ
-
5
Βάζετε μια στρώση (6 φέτες) ζαμπόν
-
6
Βάζετε μια στρώση (6 φέτες) τυρί
-
7
Επαναλαμβάνετε (λαζάνια)
-
8
Επαναλαμβάνετε (κέτσαπ)
-
9
Βάζετε μια στρώση μπέικον
-
10
Επαναλαμβάνετε (τυρί)
-
11
Επαναλαμβάνετε (ζαμπόν)
-
12
Επαναλαμβάνετε (μπέικον)
-
13
Τέλος ρίχνετε από πάνω τα τριμμένα τυριά
-
14
Ψήνετε στους 220 βαθμούς μέχρι να λιώσουν τα τυριά (εγώ προτιμώ τον αέρα και στο τέλος ελάχιστο στο γκρίλ μέχρι να ροδίσει από πάνω).
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)