Λευκό γλάσο
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Θα χρησιμοποιήσουμε μπεν μαρί. Στο μπολ του μπεν μαρί βάζουμε όλα τα υλικά.
-
2
Με μίξερ χειρός χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 7'. Το μίγμα θα πάρει 3 φορές τον όγκο του. Θα φουσκώσει πολύ,θα γυαλίσει και θα γίνει ελαστικό και σφιχτό.
-
3
Το βάζουμε σε κορνέ ζαχαροπλαστικής στο ψυγείο μέχρι να γαρνίρουμε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια