Lemon Pie ....της πάρα πολύ τεμπέλας

Bαθμολογία: 4.6129
       
 
31 ψήφοι
july88, 07.08.12

Περιγραφή

Όχι δεν είναι άλλη μία κλασική συνταγή της Lemon pie, είναι άλλη μία συνταγή τύπου Lemon pie. Είναι δροσερή και ελαφριά.
Lemon Pie ....της πάρα πολύ τεμπέλας

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1,5 πακέτο μπισκότα digestive
  • 125 γρ. μαργαρίνη (λιωμένη)
  • 2 κεσεδάκια γιαούρτι των 200 γρ. (σφιχτό όχι νερουλό)
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 1 ζουμερό λεμόνι
Στα γρήγορα
Διατροφή: Χορτοφαγική
Περιέχει: Γιαούρτι , Γάλα
Σερβίρει: 8 -10 άτομα
Κόστος:
(2 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(2 ψήφοι)
Προετοιμασία: 5' (1 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 10' (1 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Κατά τη γνωστή διαδικασία τρίβουμε τα μπισκότα στο multi ή όπου αλλού θέλουμε και τα ενώνουμε με τη μαργαρίνη. Τα στρώνουμε στην ταρτιέρα μας (και στα τοιχώματά της) και το βάζουμε στο ψυγείο.
  2. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το γιαούρτι το ζαχαρούχο και το λεμόνι. Σε αυτή τη φάση να σας πώ ότι η συγκεκριμένη συνταγή είναι πολύ ελλαστική ως προς τη ποσότητα των υλικών. Προσωπικά π.χ δε βάζω με τη μια όλο το ζαχαρούχο. Συνήθως αφήνω περίπου 1,5 δάχτυλο.
  3. Όπως και στο λεμόνι πάλι θα δοκιμάσω γιατί μπορεί να χρειάζεται και άλλο. Αφου το ανακατέψουμε (δε χρειάζεται μίξερ) το στώνουμε πάνω στη βάση και το τοποθετούμε στο ψυγείο για να σφίξει.
  4. Περίπου σε 4 ώρες μπορείτε να απολαύσετε ένα δροσερο και ελαφρύ επιδόρπιο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Δε θα το χαρακτήριζα γλυκό με την έννοια του γλυκού, άλλα ένα πολύ δροσερο και ελαφρύ επιδόρπιο, που μπορείται να το προσφέρεται μετά από ένα βαρύ γεύμα ή ένα ζεστό καλοκαιρινό απόγευμα. Επίσης θα το πρότεινα σε όσους αρέσει το γιαούρτι.

Σχετικές συνταγές

    65 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από ioanna-giogros, 9-8-12  
    Αυτό το γλυκό,με μια παραλλαγή,το κάνω αντί για cheesecake!Είναι πεντανόστιμο,και ελαφρύ!
    Η παραλλαγή: Ανακατεύω,όπως λέει η συνταγή γιαούρτι-ζαχαρούχο,όμως βάζω μόνο λίγες σταγόνες από λεμόνι.Αφού το απλώσω πάνω από τη βάση,το τοποθετώ στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-30 λεπτά,ώσπου να ροδίσει ελάχιστα η κρέμα.Όταν κρυώσει απλώνω μαρμελάδα,όπως στο cheesecake.
    Θα δοκιμάσω και τη δική σου συνταγή july88,πιστεύω θα είναι νοστιμότατη και δροσερή!!Μιαμ,μιαμ!!
    #
    Σχόλιο από july88, 10-8-12  
    Σε ευχαριστώ για την προτασή σου.Η κρέμα στο φουρνο "στεγνώνει"? Θα το δοκιμάσω. Επίσης βάζοντας εγώ πιο πολύ λεμόνι και της δίνει οξύτητα ωστε να δικαιολογεί και το όνομα αλλά παράλληλα τη σφίγγει,
    #
    Σχόλιο από Σουηδός Μάγειρας, 10-8-12  
    Τρελλαινόμαστε για λεμονό-γλυκα!

    Θα είναι το πρώτο γλυκό που θα φτιάξω επιστρέφοντας από τις διακοπές!

    Θα το δοκιμάσω σε ποτήρι..
    Α!και γιατί,παρακαλώ,της πάρα πολύ τεμπέλας;;
    Τα απλά,είναι και τα καλύτερα!Άκου εκεί τεμπέλες....!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από july88, 10-8-12  
    χαχα Σουηδέζα μου καλές διακοπές σου ευχομαι. Οσο αναφορά το τεμπέλικο του πράγματος είναι για ξεκάρφωμα.Με τοσα απλές συνταγές μπορούμε να κάνουμε ουρανίσκους να παραμιλάνε...
    #
    Σχόλιο από cathrin, 14-8-12  
    #
    Σχόλιο από mary_1, 17-8-12  
    Πολύ ωραίο πράγματι! Το έκανα με λάιμ και έβαλα 2 βανίλες και λίγο αμαρέτο για να είναι πιο έντονα τα αρώματα! Συμφωνώ πάντως πως τα πιο εύκολα είναι και τα πιο νόστιμα και σίγουρα τα πιο επιτυχημένα!
    #
    Σχόλιο από kambana, 20-8-12  
    Πανεύκολη, οικονομική και...απλά πεντανόστιμη! Μπράβο!
    #
    Σχόλιο από Σουηδός Μάγειρας, 24-8-12  
    Πανεύκολο,όσο πρέπει γλυκό,λερώνεις μόνο ένα σκεύος,ό,τι πρέπει για ..τεμπέλικες ζαχαροπλαστικές απόπειρες!!
    Το δοκίμασα σε ποτήρι,βγήκαν 8 γενναιόδωρες μερίδες που ο καθένας γαρνίρισε κατά βούληση(αμύγδαλο,σαντιγύ,κερασάκια,ανανά,περγαμόντο γλυκό)!
    Άρεσε πολύ!!!
    #
    Σχόλιο από mbgeorgia, 29-8-12  
    Πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή. Σε ευχαριστούμε!!!
    #
    Σχόλιο από july88, 4-9-12  
    Χαίρομαι ιδιαίτερα που σας άρεσε!!!
    Κορίστια πολύ δελεαστικές οι photo σας!
    Σουηδέζα μου, μου άνοιξες την όρεξη πρωι πρωι, πάω να δω άν έχω ζαχαρουχο.
    #
    Σχόλιο από july88, 11-9-12  
    Kambana φαντιστική η παρουσίασή σου για ατομικά κεράσματα!!! Μου έδωσες ιδέα για ένα τραπέζι που έχω και ήθελα να το προσφέρω σε δίσκο μαζι με άλλα κεράσματα επειδή είναι πολύ ελαφρυ γλυκό μετα από βαρύ γεύμα.
    Διάβασα σε ένα pοst που έκανες ότι πρόσθεσες και ζελατίνη. Δε χρειάζεται γιατί το λεμόνι την σφιγγει.Αλλα πάλι καλά έκανες για να είσαι σίγουρη.
    Χαιρομαι που σου άρεσε.
    #
    Σχόλιο από kambana, 13-9-12  
    θα ξαναβαθμολογήσω γιατί κάθε φορά που το κάνω φεύγει με ταχύτητα φωτός! Ελαφρύ μεν, αλλά δεν του λείπει η γλύκα! Υπέροχος συνδυασμός γεύσεων!
    Έβαλα τη ζελατίνη γιατί φοβόμουν μη μου φύγει η κρέμα, να γίνει λίγο πιο σταθερό. Θέλω να τα πάω και για κέρασμα στο σχολείο, οπότε θα μείνουν για ώρα έξω από το ψυγείο και δε θέλω να αρχίσει να τρέχει η κρέμα.
    #
    Σχόλιο από july88, 14-9-12  
    Πολύ καλά έκανες αφού θα έμενε και εκτός ψυγείου...
    Χαίρομαι που σου άρεσε.
    Είναι και μένα από τα πιο δροσερα γλυκά που απολαμβάνω αλλά και τα παιδιά παρόλο που έχει γιαούρτι.
    #
    Σχόλιο από july88, 25-9-12  
    #
    Σχόλιο από eraki, 15-10-12  
    Πρέπει να είναι φανταστική, θέλω να τη φτιαξω άμεσα!! Να κάνω μόνο μια ερωτησούλα, δένει χωρίς ζελατίνη ή τρέχει η κρέμα??
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    #
    Σχόλιο από july88, 15-10-12  
    Δένει μην φοβάσαι.Αυτό που την σφίγγει είναι το λεμόνι.Στη συνταγή απάνω γράφω ένα ζουμερό λεμόνι, δηλ. να βάλεις αρκετό.Εγώ προσθέτω και δοκιμάζω μέχρι να πετύχω αυτό που θέλω. (Δεν είναι όλα τα λεμόνια ίδια).Όσες φορές την έχω κάνει δε μου έχει τρέξει.Αν όμως φοβάσαι την παρουσίαση βάλε ζελατίνη, αν και δε συντρέχει λόγος... Θα σου πρότεινα αν προλαβαίνεις να το κάνεις από το βράδυ.Επίσης γίνονται τέλεια και ατομικά. Δες photo.
    Καλή επιτυχία...
    #
    Σχόλιο από lianaki, 17-10-12  
    Αρκετά νόστιμη!
    #
    Σχόλιο από maria86c, 18-10-12  
    Μόλις είδα το τίτλο της συνταγής σου...ειπα:''ωπ...εδώ είμαστε!!!''
    Εύκολη,γρήγορη,οικονομική και αναλάφρη συνταγή!
    Ευχαριστούμε!
    #
    Σχόλιο από maria86c, 19-10-12  
    επειδή εγώ έβαλα πολύ χυμό λεμόνι-λόγω γουστου- μου βγήκε λιγο παραπανω υγρό και δε στεκόταν οταν την έκοψα και σκέφτηκα ότι θα μπορούσαμε για ασφάλεια να βάζαμε μερικά φύλλα ζελατίνης
    #
    Σχόλιο από july88, 19-10-12  
    Μαρια σίγουρα αν έβαλες πολύ χυμο θα σου έγινε λίγο υδαρές.?Οπότε είναι μια σίγουρη λύση να βάλουμε ζελατίνή.
    Δε το έχω αντιμετωπίσει γιατί πάντα μου πήζει.
    Χαίρομαι που δοκίμασες την προτασή μου, και την άλλη φορά σίγουρα θα βρεις τον τρόπο για να το απολάυσεις.
    Αλλα μετά από ποσες ώρες το έκοψες?
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

    52 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από july88, 10-8-12  
    Σε ευχαριστώ για την προτασή σου.Η κρέμα στο φουρνο "στεγνώνει"? Θα το δοκιμάσω. Επίσης βάζοντας εγώ πιο πολύ λεμόνι και της δίνει οξύτητα ωστε να δικαιολογεί και το όνομα αλλά παράλληλα τη σφίγγει,
    #
    Σχόλιο από Σουηδός Μάγειρας, 10-8-12  
    Τρελλαινόμαστε για λεμονό-γλυκα!

    Θα είναι το πρώτο γλυκό που θα φτιάξω επιστρέφοντας από τις διακοπές!

    Θα το δοκιμάσω σε ποτήρι..
    Α!και γιατί,παρακαλώ,της πάρα πολύ τεμπέλας;;
    Τα απλά,είναι και τα καλύτερα!Άκου εκεί τεμπέλες....!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από july88, 10-8-12  
    χαχα Σουηδέζα μου καλές διακοπές σου ευχομαι. Οσο αναφορά το τεμπέλικο του πράγματος είναι για ξεκάρφωμα.Με τοσα απλές συνταγές μπορούμε να κάνουμε ουρανίσκους να παραμιλάνε...
    #
    Σχόλιο από cathrin, 14-8-12  
    #
    Σχόλιο από mary_1, 17-8-12  
    Πολύ ωραίο πράγματι! Το έκανα με λάιμ και έβαλα 2 βανίλες και λίγο αμαρέτο για να είναι πιο έντονα τα αρώματα! Συμφωνώ πάντως πως τα πιο εύκολα είναι και τα πιο νόστιμα και σίγουρα τα πιο επιτυχημένα!
    #
    Σχόλιο από Σουηδός Μάγειρας, 24-8-12  
    Πανεύκολο,όσο πρέπει γλυκό,λερώνεις μόνο ένα σκεύος,ό,τι πρέπει για ..τεμπέλικες ζαχαροπλαστικές απόπειρες!!
    Το δοκίμασα σε ποτήρι,βγήκαν 8 γενναιόδωρες μερίδες που ο καθένας γαρνίρισε κατά βούληση(αμύγδαλο,σαντιγύ,κερασάκια,ανανά,περγαμόντο γλυκό)!
    Άρεσε πολύ!!!
    #
    Σχόλιο από mbgeorgia, 29-8-12  
    Πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή. Σε ευχαριστούμε!!!
    #
    Σχόλιο από july88, 4-9-12  
    Χαίρομαι ιδιαίτερα που σας άρεσε!!!
    Κορίστια πολύ δελεαστικές οι photo σας!
    Σουηδέζα μου, μου άνοιξες την όρεξη πρωι πρωι, πάω να δω άν έχω ζαχαρουχο.
    #
    Σχόλιο από july88, 11-9-12  
    Kambana φαντιστική η παρουσίασή σου για ατομικά κεράσματα!!! Μου έδωσες ιδέα για ένα τραπέζι που έχω και ήθελα να το προσφέρω σε δίσκο μαζι με άλλα κεράσματα επειδή είναι πολύ ελαφρυ γλυκό μετα από βαρύ γεύμα.
    Διάβασα σε ένα pοst που έκανες ότι πρόσθεσες και ζελατίνη. Δε χρειάζεται γιατί το λεμόνι την σφιγγει.Αλλα πάλι καλά έκανες για να είσαι σίγουρη.
    Χαιρομαι που σου άρεσε.
    #
    Σχόλιο από kambana, 13-9-12  
    θα ξαναβαθμολογήσω γιατί κάθε φορά που το κάνω φεύγει με ταχύτητα φωτός! Ελαφρύ μεν, αλλά δεν του λείπει η γλύκα! Υπέροχος συνδυασμός γεύσεων!
    Έβαλα τη ζελατίνη γιατί φοβόμουν μη μου φύγει η κρέμα, να γίνει λίγο πιο σταθερό. Θέλω να τα πάω και για κέρασμα στο σχολείο, οπότε θα μείνουν για ώρα έξω από το ψυγείο και δε θέλω να αρχίσει να τρέχει η κρέμα.
    #
    Σχόλιο από july88, 14-9-12  
    Πολύ καλά έκανες αφού θα έμενε και εκτός ψυγείου...
    Χαίρομαι που σου άρεσε.
    Είναι και μένα από τα πιο δροσερα γλυκά που απολαμβάνω αλλά και τα παιδιά παρόλο που έχει γιαούρτι.
    #
    Σχόλιο από july88, 25-9-12  
    #
    Σχόλιο από lianaki, 17-10-12  
    Αρκετά νόστιμη!
    #
    Σχόλιο από maria86c, 18-10-12  
    Μόλις είδα το τίτλο της συνταγής σου...ειπα:''ωπ...εδώ είμαστε!!!''
    Εύκολη,γρήγορη,οικονομική και αναλάφρη συνταγή!
    Ευχαριστούμε!
    #
    Σχόλιο από july88, 19-10-12  
    Μαρια σίγουρα αν έβαλες πολύ χυμο θα σου έγινε λίγο υδαρές.?Οπότε είναι μια σίγουρη λύση να βάλουμε ζελατίνή.
    Δε το έχω αντιμετωπίσει γιατί πάντα μου πήζει.
    Χαίρομαι που δοκίμασες την προτασή μου, και την άλλη φορά σίγουρα θα βρεις τον τρόπο για να το απολάυσεις.
    Αλλα μετά από ποσες ώρες το έκοψες?
    #
    Σχόλιο από july88, 19-10-12  
    Κοιτα να δεις εγω έβαλα πανω σε κομμάτι να δοκιμάσω κανέλλα και μου άρεσε πάρα πολύ. Τώρα τα μπισκότα κανέλλας που εχουν πάνω τους και τη ζαχαρίστα θα είναι τέλεια πιστέυω.
    #
    Σχόλιο από pikatsou, 21-10-12  
    #
    Σχόλιο από july88, 24-10-12  
    Πολύ ωραία η παραλλαγή σου Νατάσσα...Θα δοκιμαστεί άμεσσα...
    #
    Σχόλιο από kambana, 3-11-12  
    Και με τριμμένο μπισκοτάκι κανέλας από πάνω είναι υπέροχη! Δίνει μια άλλη διάσταση!
    #
    Σχόλιο από zefel, 12-11-12  
    Πολύ καλή συνταγή και εύκολη. Χρησιμοποίησα λιγότερο ζαχαρούχο και πάλι βγήκε πολύ γλυκιά
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

    7 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από kambana, 20-8-12  
    Πανεύκολη, οικονομική και...απλά πεντανόστιμη! Μπράβο!
    #
    Σχόλιο από eraki, 15-10-12  
    Πρέπει να είναι φανταστική, θέλω να τη φτιαξω άμεσα!! Να κάνω μόνο μια ερωτησούλα, δένει χωρίς ζελατίνη ή τρέχει η κρέμα??
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    #
    Σχόλιο από july88, 15-10-12  
    Δένει μην φοβάσαι.Αυτό που την σφίγγει είναι το λεμόνι.Στη συνταγή απάνω γράφω ένα ζουμερό λεμόνι, δηλ. να βάλεις αρκετό.Εγώ προσθέτω και δοκιμάζω μέχρι να πετύχω αυτό που θέλω. (Δεν είναι όλα τα λεμόνια ίδια).Όσες φορές την έχω κάνει δε μου έχει τρέξει.Αν όμως φοβάσαι την παρουσίαση βάλε ζελατίνη, αν και δε συντρέχει λόγος... Θα σου πρότεινα αν προλαβαίνεις να το κάνεις από το βράδυ.Επίσης γίνονται τέλεια και ατομικά. Δες photo.
    Καλή επιτυχία...
    #
    Σχόλιο από kambana, 19-10-12  
    Τριμμένο μπισκότο κανέλας από πάνω θα της πηγαίνει άραγε;; Ή δεν ταιριάζει;
    #
    Σχόλιο από ioanna-giogros, 22-2-13  
    july88,άργησα λίιιιγο να απαντήσω...Συγνώμη,μα τώρα το είδα!Το δοκίμασες;Στο φούρνο γίνεται σα μια σφιχτή κρέμα.Αυτό το "cheesecake" το ξέρω από το θείο μου που είναι ναυτικός μάγειρας και το έχουν για εύκολη και γρήγορη συνταγή!Τώρα είδα και μια παραλλαγή από το Σουηδό Μάγειρα με μπισκότα γεμιστά με λεμόνι!!Μιαμ μιαμ :) Καλά μαγειρέματα!
    #
    Σχόλιο από Ναυσικά, 24-2-13  
    Αν θες να βάλεις ζελατίνη, μπορείς να την λιώσεις σε ελάχιστο νερό και μετά να την προσθέσεις στο μείγμα. Δες εδώ ας πούμε που την βάζει σε κρύο μείγμα http://www.sintagespareas.gr/sintages/lemonopita-afroditis.html
    #
    Σχόλιο από ballerina, 8-7-14  
    Να ρωτήσω? Όταν λέμε 1,5 πακέτο, εννοούμε 1,5 μεγάλο πακέτο? Ή τα μικρά?
    Φαίνεται τέλειο πάντως!! Θα το φτιάξω οπωσδήποτε!!

    6 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από ioanna-giogros, 9-8-12  
    Αυτό το γλυκό,με μια παραλλαγή,το κάνω αντί για cheesecake!Είναι πεντανόστιμο,και ελαφρύ!
    Η παραλλαγή: Ανακατεύω,όπως λέει η συνταγή γιαούρτι-ζαχαρούχο,όμως βάζω μόνο λίγες σταγόνες από λεμόνι.Αφού το απλώσω πάνω από τη βάση,το τοποθετώ στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-30 λεπτά,ώσπου να ροδίσει ελάχιστα η κρέμα.Όταν κρυώσει απλώνω μαρμελάδα,όπως στο cheesecake.
    Θα δοκιμάσω και τη δική σου συνταγή july88,πιστεύω θα είναι νοστιμότατη και δροσερή!!Μιαμ,μιαμ!!
    #
    Σχόλιο από maria86c, 19-10-12  
    επειδή εγώ έβαλα πολύ χυμό λεμόνι-λόγω γουστου- μου βγήκε λιγο παραπανω υγρό και δε στεκόταν οταν την έκοψα και σκέφτηκα ότι θα μπορούσαμε για ασφάλεια να βάζαμε μερικά φύλλα ζελατίνης
    #
    Σχόλιο από Σουηδός Μάγειρας, 23-10-12  
    Θα ήθελα να δώσω μια παραλλαγή.Αντί για digestives δοκίμασα γεμιστά "Παπαδοπούλου"με γεύση λεμόνι.
    Απλά υπέροχα!!Δεν χρειάζονται και ανακάτεμα με πολύ μαργαρίνη ,50 γρμ φτάνουν,γιατί είναι υγρά από την κρέμα τους!
    Δοκιμάστε το πολύ ωραίο γλυκάκι κι έτσι,του ταιριάζει πολύ..
    #
    Σχόλιο από Μίου, 26-7-13  
    Επειδή είμαι και εγώ λίγο... τεμπέλα στη lemon pie, φτιάχνω μια παραλλαγή της δικής σου συνταγής:

    βάζω 1 πακέτο μπισκότα, 1 βιταμ ολόκληρο, 2 κουτια ζαχαρούχο, 2 γιαούρτια 2% και χυμό από 3-4 λεμόνια. Βγαινει παντα μια χαρά η κρέμα, καθόλου νερουλή, το μπισκότο σκληραίνει ωραία...

    Στάνταρ η δική μου εκδοχή βγαίνει πιο βαριά από αυτό αλλά είναι γλυκό-γλυκό, δηλαδή τρως ένα κομμάτι και "το καταλαβαινεις". Για το σερβίρισμα, βάζω από πανω κομματακια ανανα.
    #
    Σχόλιο από tzoulitsa, 31-10-13  
    πολύ ωραίο,και πανεύκολο!πρόσθεσα καιξύσμα λεμονιού και από πάνω έβαλα καβουρδισμένο αμυγδαλάκι!εφυγε αμέσως!Ευχαριστούμε για την συνταγή
    #
    Σχόλιο από Cleopatra, 26-1-14  
    July88, καταπληκτική ιδέα για ένα τέλειο, ελαφρύ και δροσερό επιδόρπιο. Η ποσότητα της κρέμας μου φάνηκε σχετικά λίγη για το μπισκότο, γι' αυτό χτύπησα 3 γιαούρτια με 1 και 1/3 ζαχαρούχο και τον χυμό από 1/2 μεγάλο, ζουμερό λεμόνι. Αφού άφησα το γλυκό στο ψυγείο για μερικές ώρες, κάλυψα την κρέμα με 170γρ μαρμελάδα φρούτα του δάσους αραιωμένη με 3-4 κουταλιές της σούπας νερό (όπως προτείνεται σε κάποια από τα σχόλια). Δεν ήταν lemon pie (γιατί συνειδητά έβαλα λιγότερο λεμόνι απ' όσο έπρεπε), αλλά έγινε ένα απίθανο cheesecake. Το πήγα για κέρασμα απόψε σε τραπέζι με φίλους και δεν έμεινε ψίχουλο. Συγχαρητήρια απ' όλη την παρέα μας για τη νόστιμη συνταγή και άπειρα πηρουνάκια. Προβλέπεται να τη φτιάχνουμε σε κάθε ευκαιρία...

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Μετατροπές ταψιών
    Θέλετε να φτιάξετε ένα κέικ που γράφει τις διασ...
    Χορτοφαγία
    Χορτοφαγία είναι η πρακτική της μη κατανάλωσης κρέ...
    Εξοπλισμός για κέικ, μπισκότα και πίτες
    Μέσα στο σάιτ μπορούμε να βρούμε πάρα πολλές συ...
    Κάνε το... φύλλο, φίλο!
    Ξέρετε τι λείπει περισσότερο από την κουζίνα τω...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    γλυκακια σλουρπ
    Ένα βιβλίο 83 αγαπημένων συνταγών, του/της KIP
    Κέικ - Τάρτες
    Ένα βιβλίο 29 αγαπημένων συνταγών, του/της july88
    γλυκα ψυγειου
    Ένα βιβλίο 8 αγαπημένων συνταγών, του/της katerinagelos
    γρηγορες συνταγές
    Ένα βιβλίο 243 αγαπημένων συνταγών, του/της glikoula
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 206 αγαπημένων συνταγών, του/της Άριελ